Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Μουντιάλ 2018: Πρώτη πρόκριση στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις… κίτρινες κάρτες

Παρασκευή, 29 Ιουνίου, 2018Ενα φινάλε το οποίο δεν είχε υπάρξει ποτέ ξανά σε Παγκόσμιο Κύπελλο  είδαμε στο Μουντιάλ 2018 καθώς η Ιαπωνία πήρε την πρόκριση σε βάρος της Σενεγάλης στις κίτρινες κάρτες.

Ενας ακόμα λόγος για τον οποίο δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το Mundial της Ρωσίας είναι ότι για πρώτη φορά ever ομάδα αποκλείστηκε στο κριτήριο των κίτρινων καρτών.
Στην τελευταία αγωνιστική του Group H, δύο από τις Ιαπωνία, Σενεγάλη, Κολομβία θα περνούσαν στην επόμενη φάση.
Η αποκλεισμένη, Πολωνία, νίκησε 1-0 την Ιαπωνία, η Κολομβία με το ίδιο σκορ την Σενεγάλη και οι Αφρικανοί με τους Ασιάτες ισοβάθμησαν στους 4 πόντους και ήταν στα ίσα στα γκολ έχοντας αμφότερες 4-4, ενώ το μεταξύ τους ματς είχε τελειώσει 2-2!
Αφού τα κριτήρια ήταν όλα ίδια, πήγαμε κάτω-κάτω και φτάσαμε σε αυτό του fair-play, δηλαδή σε ποια ομάδα ήταν πιο ‘φρόνιμη’ στους αγώνες.
Δυστυχώς για την Σενεγάλη, οι 6 κίτρινες κάρτες που είχε δεχθεί σε τρεις αγώνες την άφησαν έξω από τα νοκ-άουτ, καθώς η Ιαπωνία είχε 4 και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου