Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Σάββατο, 23 Ιουνίου, 2018

  • Η απολογία Σώρρα: Προσπάθησαν να με δολοφονήσουν δύο φορές. Ο προφυλακισμένος πλέον Σώρρας επέμεινε πως έχει αμύθητη περιουσία που μπορεί να σώσει την Ελλάδα και ισχυρίστηκε ότι είναι στόχος δίωξης με πολιτικές σκοπιμότητες. .
  • Οι χορηγοί φιλοξενίας αγκαλιάζουν το «Santorini Experience». Δελεαστικές προσφορές και οικονομικά πακέτα διαμονής για το #SantoriniExperience στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων το διάστημα 5-7 Οκτωβρίου 2018 .
  • Η πρόταση του ΔΣ της ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την επόμενη μέρα του Ομίλου. Το πλάνο για την επόμενη μέρα, που θα οδηγήσει, όπως τονίζεται, στην αντιμετώπιση στρεβλώσεων του παρελθόντος, με στόχο την ανάκαμψη του Ομίλου, περιγράφει σε ανακοίνωσή του, το ΔΣ της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, επ’ αφορμή και της γενικής συνέλευσης της 29ης Ιουνίου. .
  • Σε ομηρία η Κέρκυρα από τα σκουπίδια . Σε «ομηρία» από χιλιάδες τόνους απορριμμάτων, που κατέκλυσαν τις γειτονιές, τους δρόμους και τις πλατείες, βρίσκεται η Κέρκυρα. .
  • Θεσσαλονίκη: 72χρονος κατηγορείται για αποπλάνηση δύο ανηλίκων . Δύο ανήλικα αδελφάκια κατηγορείται ότι αποπλάνησε 72χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, σε εκτέλεση σχετικού εντάλματος των ανακριτικών αρχών. .

Κόσμος

  • Πάνω από 210 οι νεκροί στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Νικαράγουα. Ο νέος απολογισμός δόθηκε στη δημοσιότητα στο τέλος μίας εβδομάδας βίαιων επιθέσεων των δυνάμεων ασφαλείας προκειμένου να θέσουν ξανά υπό τον έλεγχό τους πολλές πόλεις, και υπό τη σκιά της δράσης παραστρατιωτικών ομάδων. .
  • «Κατηγορώ» Ιταλίας κατά Μάλτας για πλοίο με 200 μετανάστες. «Παράλογη» και «απάνθρωπη» η στάση της Βαλέτας να αρνηθεί να δεχτεί το πλοίο της ΜΚΟ Lifeline, καταγγέλλει η Ρώμη. .
  • Την 1η Ιουλίου μπορεί να κριθεί το μέλλον της γερμανικής κυβέρνησης. Οι Χριστιανοκοινωνιστές θα συνεδριάσουν για να μελετήσουν τα αποτελέσματα της προσπάθειας Μέρκελ για το προσφυγικό, προτού λάβουν τις δικές τους αποφάσεις. .
  • Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον. Ο Τζο Τζάκσον, ο πατριάρχης της οικογένειας τραγουδιστών Τζάκσον, εισήχθη σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση καθώς πάσχει από ανίατη ασθένεια και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. .
  • Βαριά ποινή κάθειρξης σε πατέρα-τέρας που έκοψε την κόρη του με μαχαίρι. Το κοριτσάκι σώθηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της μητέρας του. .

Πολιτική

  • Θεοχαρόπουλος: «Ο κυβερνητικός λαϊκισμός του Ζαππείου». Έντονα επέκρινε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος την εκδήλωση και την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο. «Το σημερινό άνευ προηγουμένου κυβερνητικό σόου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα περιείχε όλα. .
  • Καμμένος στο Ζάππειο: Ιστορική ημέρα δικαίωσης. «Σήμερα είναι ιστορική ημέρα για το έθνος διότι η πατρίδα έσπασε τα δεσμά , χωρίς να χυθεί αίμα μεταξύ του λαού της όπως έγινε στις περισσότερες περιπτώσεις που το ΔΝΤ ανέλαβε τη διοίκηση χώρας» είπε ο Πάνος Καμμένος .
  • Το βάλε και βγάλε της γραβάτας από τον Τσίπρα. Η... γραβάτα του πρωθυπουργού μονοπώλησε, όπως αναμενόταν, το φώτα στο Ζάππειο, όπου ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στην φιέστα της κυβέρνησης για την ρύθμιση του χρέους. .
  • Τσίπρας με γραβάτα στο Ζάππειο: «Πάνο έχουμε 15 μήνες μπροστά μας» . "Για αυτό Πάνο, να ξέρεις", είπε στον Πάνο Καμμένο, "έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας. Έχουμε να δώσουμε ακόμη πολλές μάχες για να αποδοθεί δικαιοσύνη, κάθαρση και θα αποδοθεί, για να καθαρίσουμε τη χώρα από την διαφθορά" .
  • Μακρόν: Νέα αρχή και έξοδος από την κρίση η συμφωνία για το χρέος. «Η Ευρώπη των αποτελεσμάτων υπάρχει όταν βρίσκεται εκεί η αποφασιστικότητα», τιτίβισε ο πρόεδρος της Γαλλίας. .

Οικονομία

  • Σχοινάς: Η συμφωνία επιβεβαιώνει την πίστη των Ευρωπαίων εταίρων στη χώρα. Η «ιστορική» συμφωνία που επιτεύχθηκε στο χθεσινό Eurogroup, «επιβεβαιώνει την πίστη των Ευρωπαίων εταίρων, και στη χώρα, αλλά και στη δυνατότητα της χώρας να αλλάξει και να διδαχθεί», τόνισε ο επικεφαλής εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, μιλώντας απόψε σε αποφοίτους της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στο χώρο της σχολής. .
  • Ποιες είναι οι κύριες μετα-Μνημονιακές δεσμεύσεις της Ελλάδας. Πλήθος σοβαρών δεσμεύσεων για αλλαγές στον χώρο της φορολογίας, της υγείας, της επιδοματικής πολιτικής περιλαμβάνει η συμφωνία του Eurogroup για την μετα-Μνημόνιο εποχή. .
  • Δασμούς σε αμερικανικά αυτοκίνητα εξετάζει η Ρωσία. Η Ρωσία ήδη δρομολογεί δασμούς ως απάντηση στους φόρους εισαγωγής που επέβαλε ο Ντόναλντ Τραμπ στον χάλυβα και στο αλουμίνιο. .
  • Με δασμούς στα Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα απειλεί την ΕΕ ο Τραμπ . Με τον αγαπημένο του τρόπο, μέσω twitter, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ τοποθετήθηκε αναφορικά με την επιβολή δασμών στα αμερικανικά προϊόντα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. .
  • Σύσταση εταιρειών σε μια Στάση. Ποια τα δικαιολογητικά και πόσο κοστίζει. Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Κοινή Υπουργική Απόφαση 63577/13.6.2018: «Καθορισμός διαδικασιών, Προϋποθέσεων, Τεχνικών Λεπτομερειών και λοιπών θεμάτων σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών μιας στάσης για τη σύσταση εταιριών». .

Αθλητισμός

  • Την πάτησε από... «αετούς» η Σερβία!. Η Ελβετία επικράτησε της Σερβίας με ανατροπή στο σκορ και με σκόρερ δύο παίχτες που φρόντισαν να πανηγυρίσουν με την χειρονομία του αλβανικού αετού. .
  • Λιονέλ… Μούσα «έφτιαξε» Νιγηρία και Αργεντινή!. «Ντύθηκε» Μέσι ο Μούσα και έπαιξε για… δύο χώρες! Ο Νιγηριανός φορ με δύο προσωπικά γκολ έριξε στο καναβάτσο την Ισλανδία (2-0) και έβαλε… μπουρλότο στον όμιλο, με την Αργεντινή να… ανασαίνει ξανά. 
  • Λύτρωσε τη Βραζιλία ο Κοουτίνιο!. Μπορεί να έπαιξε με τη φωτιά, ωστόσο η Βραζιλία κατάφερε έστω και στις καθυστερήσεις να πετύχει το χρυσό τέρμα με τον Κοουτίνιο και να επικρατήσει της Κόστα Ρίκα με 2-0. Ο Νεϊμάρ το δεύτερο γκολ. 
  • Σκηνές βίας: Οπαδοί της Αργεντινής επιτέθηκαν σε Κροάτες. Οι Αργεντίνοι οπαδοί συνέχισαν να χτυπούν με μανία έναν άτυχο που έπεσε στο έδαφος .
  • Ουρουγουάη: Στο υπουργείο Περιβάλλοντος γιόρτασαν την πρόκριση με... μαριχουάνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου