Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Παραίτηση Παυλόπουλου για την ΠΓΔΜ ζητά ο Β. Λεβέντης

«Να παραιτηθεί από το αξίωμά του εάν χρειαστεί να υπερασπιστεί το εθνικό συμφέρον».

Παραίτηση Παυλόπουλου για την ΠΓΔΜ ζητά ο Β. ΛεβέντηςΟ πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στο ονοματολογικό ζήτημα της ΠΓΔΜ έκανε λόγο για μειοδοσία δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Η μειοδοσία έγκειται στο γεγονός ότι εμείς δίνουμε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια και αυτοί υπόσχονται ότι θα αλλάξουν το Σύνταγμά τους».

Συγκεκριμένα, ο κ.Λεβέντης, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ συνέχισε λέγοντας: «Εμείς σπεύδουμε, κάτω από την ασφυκτική πίεση των Αμερικανών, να δώσουμε το πράσινο φως ώστε τα Σκόπια να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ. Αυτό αποτελεί «απατεωνιά» και θα είναι η δεύτερη συνθήκη Ζυρίχης-Λονδίνου. Ο κ. Τσίπρας θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις αποφάσεις του και όχι για τις θέσεις που έχουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης».
Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη «η Ένωση Κεντρώων πιστεύει στην ελεύθερη έκφραση του λαού και για αυτό, το μείζον και υπέρτατο αγαθό που είναι η ιστορία και ο πολιτισμός μας, θα πρέπει να διενεργηθεί δημοψήφισμα και να αποφασίσει ο ελληνικός λαός εάν συμφωνεί να δοθεί το όνομα. Το πρόβλημα για την χώρα θα ξεκινήσει όταν οι Σκοπιανοί πάρουν το όνομα, θα έχουμε έτσι ένα δεύτερο Τουρκικό κράτος στα βόρεια σύνορά μας». 

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο  δηλώνοντας ότι «δεν πρέπει να συνδέσει τη θητεία του με την υπόθεση των Σκοπίων» και ζήτησε από τον κ. Παυλόπουλο «να παραιτηθεί από το αξίωμά του εάν χρειαστεί να υπερασπιστεί το εθνικό συμφέρον». 

Τέλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Καμμένου, ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι «αυτές οι κωλοτούμπες που κάνει έχουν ένα στόχο, να διασωθεί πολιτικά».
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου