Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Έπεσαν οι υπογραφές Τραμπ και Κιμ και πολλά… ευχαριστώ


Τρίτη, 12 Ιουνίου, 2018Οι ηγέτες των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας υπέγραψαν ένα κείμενο, ενώ ο πρόεδρος Τραμπευχαρίστησε τον Κιμ για την επιτυχή διάσκεψη που είχαν.
«Είχαμε μία ιστορική συνάντηση. Είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε το παρελθόν πίσω και να υπογράψουμε μία ιστορική συμφωνία», δήλωσε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν και συνέχισε: «Ο κόσμος θα δει την αλλαγή σύντομα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Τραμπ που βοήθησε να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση».
Από την πλευρά του, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι είναι περήφανος με ότι συνέβη σήμερα και ξεκαθάρισε ότι η σχέση των ΗΠΑ με την Κορεατική χερσόνησο θα είναι πολύ διαφορετική.
«Νοιώθουμε μεγάλη τιμή που υπογράφουμε αυτό το έγγραφο» είπε ο αμερικανός πρόεδρος.
«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον πρόεδρο Κιμ», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και συνέχισε: «Η σχέση μας με τη βόρεια Κορέα θα είναι τελείως διαφορετική από ότι ξέραμε πριν. Έχουμε αναπτύξει έναν ιδιαίτερο δεσμό. Όλοι θα ενθουσιαστούν. Φαίνεται ότι λύσαμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κίμ. Τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα από ότι αναμέναμε. Αυτό θα οδηγήσει σε κάτι περισσότερο» είπε.
Χωρίς κανένας από τους δύο να ανακοινώσει τι είναι αυτό, το οποίο συμφωνήθηκε φαίνεται να υπάρχει συμφωνία, όσον αφορά την αποπυρηνικοποίηση της Βόρειας Κορέας
Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας κάθισαν μαζί στο τραπέζι σε έναν από τους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου Capella, στο νησί Σεντόσα της Σιγκαπούρης, για ένα γεύμα εργασίας, αφού ολοκληρώθηκαν και οι διευρυμένες διμερείς συνομιλίες, έπειτα από την κατ’ ιδίαν συζήτηση των ηγετών νωρίτερα το πρωί.
Πηγή: newsbeast 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου