Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Καρδιακή προσβολή έπαθε ο σύμβουλος του Τραμπ για οικονομικά θέματα

Νοσηλεύεται στην Ουάσιγκτον

Καρδιακή προσβολή έπαθε ο σύμβουλος του Τραμπ για οικονομικά θέματα
Επί σειρά ετών τηλεοπτικός σχολιαστής, ο Κάντλοου (φωτογραφία), 70 ετών, ορίστηκε τον Μάρτιο από τον Τραμπ αντικαταστάτης του Γκάρι Κον στον θώκο του διευθυντή του Συμβουλίου Εθνικής Οικονομίας της αμερικανικής προεδρίας.Πηγή: (ΕΡΑ)
Ο επικεφαλής σύμβουλος του Λευκού Οίκου για οικονομικά θέματα Λάρι Κάντλοου υπέστη καρδιακή προσβολή και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ουάσιγκτον, γνωστοποίησε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μέσω Twitter, λίγο πριν αρχίσει η σύνοδος κορυφής με τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σιγκαπούρη.
«Ο σπουδαίος μας Λάρι Κάντλοου, που δούλευε τόσο σκληρά για το εμπόριο και την οικονομία, μόλις υπέστη καρδιακή προσβολή. Είναι τώρα στο Ιατρικό Κέντρο Ουόλτερ Ριντ», έγραψε ο Τραμπ στη ροή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, λίγα λεπτά πριν αρχίσει η σύνοδος.
Επί σειρά ετών τηλεοπτικός σχολιαστής, ο Κάντλοου, 70 ετών, ορίστηκε τον Μάρτιο από τον Τραμπ αντικαταστάτης του Γκάρι Κον στον θώκο του διευθυντή του Συμβουλίου Εθνικής Οικονομίας της αμερικανικής προεδρίας.

Παρελθόν με αλκοόλ και ναρκωτικά
Ο Κάντλοου βρισκόταν μαζί με τον ρεπουμπλικάνο πρόεδρο στη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Επτά (G7) στο Κεμπέκ του Καναδά την Παρασκευή και το Σάββατο. 
Εδωσε σειρά συνεντεύξεων σε αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης την Κυριακή για να υπερασπιστεί τον Τραμπ μετά τη σύγκρουση στην οποία ενεπλάκη με τον οικοδεσπότη της συνόδου, τον καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό. Καταφέρθηκε με σκληρές εκφράσεις εναντίον του Τριντό, τον οποίο κατηγόρησε πως «μας μαχαίρωσε πισώπλατα».
Ο Λάρι Κάντλοου, πεπειραμένο στέλεχος των Ρεπουμπλικάνων που είχε διατελέσει σύμβουλος του Ρόναλντ Ρίγκαν τη δεκαετία του 1980, πριν εργαστεί στη Γουόλ Στριτ, είναι οπαδός των οικονομικών πολιτικών υπέρ «της πλευράς της προσφοράς», που επικεντρώνονται στη μείωση των φόρων και την άρση των ρυθμιστικών εμποδίων.
Ο Κάντλοου, οικονομολόγος και ιστορικός, είχε παραδεχθεί ότι ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά στο παρελθόν, πάντως διαβεβαίωσε ότι παραμένει νηφάλιος εδώ και πάνω από 20 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου