Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ο Δ. Καμμένος καταψήφισε την ρύθμιση για τον ΕΝΦΙΑ, Είπε: "το κείμενο αυτό είναι αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης ερασιτεχνών".

Παρασκευή, 15 Ιουνίου, 2018

Την υπερψήφισε, ωστόσο, ο Χ. Θεοχάρης «διασώζοντας» την πλειοψηφία των 154
Ο Δ. Καμμένος καταψήφισε την ρύθμιση για τον ΕΝΦΙΑ
Καταψήφισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δ. Καμμένος κατά την ονομαστική ψηφοφορία επί του πολυνομοσχεδίου την ρύθμιση για τον νέο ΕΝΦΙΑ. Το είχε δηλώσει ο ίδιος μιλώντας μετά την ψηφοφορία στους δημοσιογράφους, ωστόσο, όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα διαπιστώθηκε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία των 154 βουλευτών είχε παραμείνει αλώβητη. Συγκεκριμένα, επί 292 ψηφισάντων, 154 ψήφισαν «υπέρ» της τροπολογίας για τον ΕΝΦΙΑ και 138 «κατά». Ο γρίφος για το αποτέλεσμα αυτό λύθηκε όταν έγινε γνωστό ότι ο βουλευτής που υπερψήφισε τον ΕΝΦΙΑ ήταν ο ανεξάρτητος Χ. Θεοχάρης. 

Όσον αφορά την στάση του αντιπροέδρου της Βουλής κ. Καμμένου, η καταψήφιση εκ μέρους του της ρύθμισης πιστοποιεί την κλιμάκωση των διαφοροποιήσεών του με αιχμή το Σκοπιανό. Ο ίδιος, άλλωστε, δεν κρύβει την αγανάκτησή του για την συμφωνία που έφερε η κυβέρνηση. Σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους δεν δίσταζε να πει ότι το κείμενο αυτό είναι αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης ερασιτεχνών, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι είναι αντίθετος και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την ψηφίσει. 

Θέση, βεβαίως, που έχουν εξ αρχής διατυπώσει οι ΑΝΕΛ, δηλώνοντας ότι συμφωνία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία, δεν θα την ψηφίσουν. Ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν αυτό σημαίνει ότι θα υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ κατά της κυβέρνησης, είπε ότι ο πρόεδρος του κόμματος Π. Καμμένος κατέστησε σαφές ότι όποιος βουλευτής των ΑΝΕΛ στηρίξει συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, θα διαγραφεί. «Κι εγώ δεν θέλω να διαγραφώ», είπε με νόημα. Στην επισήμανση ότι η πρόταση δυσπιστίας αφορά ακριβώς την συμφωνία για τα Σκόπια και ερωτηθείς τι προτίθεται να κάνει, επέμεινε λέγοντας: «Εγώ δεν θέλω να διαγραφώ από το κόμμα μου…». 
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου