Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Δευτέρα, 4 Ιουνίου, 2018


  • Τροχαίο ατύχημα στο Καρλόβασι Σάμου. Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Καρλόβασι Σάμου. .
  • Πνιγμός 49χρονης στη Μυτιλήνη. Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής μία 49χρονη γυναίκα, η οποία κολυμπούσε σε παραλία της Μυτιλήνης. .
  • Ένας υπερτυχερός στο Τζόκερ. Ένας υπερτυχερός κέρδισε το ποσό των 4,72 εκατομμυρίων ευρώ κέρδισε στο Τζόκερ. .
  • Εντοπίστηκε όπλο στον βυθό της θάλασσας στο Ζούμπερι. Ένα όπλο εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον βυθό της θάλασσας, στο Ζούμπερι Αττικής. .
  • Είχε μετατρέψει διαμέρισμα στην Κυψέλη σε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης. Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε, από την αστυνομία, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Κυψέλη. Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθη, ο 34χρονος δράστης, που καλλιεργούσε τα δενδρύλλια. .

Κόσμος

  • Ιορδανία: Tην παραίτηση του πρωθυπουργού θα ζητήσει σήμερα ο βασιλιάς . Εδώ και πολλά βράδια χιλιάδες διαδηλωτές απαιτούν την παραίτηση του Μούλκι και διαμαρτύρονται εναντίον των αυξήσεων των φόρων που περιέχονται σε νομοσχέδιο το οποίο καταρτίστηκε με βάση τις συστάσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. .
  • Γουατεμάλα: Έκρηξη ηφαιστείου με 7 νεκρούς . Τουλάχιστον 7 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 300 τραυματίστηκαν από ηφαιστειακή έκρηξη στο Φουέγο, ένα από τα πλέον ενεργά ηφαίστεια της Γουατεμάλας, με αποτέλεσμα να εκλυθούν τεράστιες ποσότητες λάβας και μια πυκνή στήλη μαύρου καπνού και τέφρας να φθάσει σε μεγάλο ύψος. .
  • Μεξικό: Συναντήσεις ΥΠΕΞ για τους δασμούς των ΗΠΑ. Την περασμένη εβδομάδα, οι ΗΠΑ επέβαλαν δασμούς 25% στον χάλυβα και 10% στο αλουμίνιο που εισάγουν από το Μεξικό, τον Καναδά και την ΕΕ, μετα την παρέλευση του χρόνου ισχύος της προσωρινής εξαίρεσής τους από το μέτρο. .
  • Τουλάχιστον 46 μετανάστες πνίγηκαν στα ανοιχτά της Τυνησίας. Σε τουλάχιστον 46 ανήλθε ο αριθμός νεκρών, όταν σκάφος με μετανάστες βυθίστηκε στα ανοικτά της νότιας Τυνησίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της χώρας, σε ένα από τα χειρότερα ναυάγια πλοίων με μετανάστες των τελευταίων ετών. .
  • Σλοβενία: Tο κεντροδεξιό κόμμα SDS νικητής των εκλογών . Το κεντροδεξιό Σλοβενικό Δημοκρατικό Κόμμα (SDS) φαίνεται να κερδίζει τις χθεσινές βουλευτικές εκλογές στη Σλοβενία. .

Πολιτική

  • Τζανακόπουλος: Περιμένουμε από τον Ζάεφ να κάνει το αποφασιστικό βήμα . «Η ελληνική κυβέρνηση περιμένει από τον κ. Ζάεφ να κάνει το αποφασιστικό βήμα για να καταλήξουμε σε μια συμφωνία, η μπάλα βρίσκεται στο δικό τους τερέν», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, για τη διαπραγμάτευση σχετικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό "KONTRA Channel". .
  • Καλαφάτης: Ανοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ στην αριστερόστροφη βία. «Μετά τη δολοφονική απόπειρα εναντίον αστυνομικών, από κουκουλοφόρους που είχαν ως ορμητήριο το «άσυλο» του ΑΠΘ, η ανοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην αριστερόστροφη βία, καταδεικνύεται με τον πλέον επίσημο τρόπο», επισημαίνει σε δήλωσή του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή την επίθεση με μολότοφ που δέχθηκε διμοιρία των ΜΑΤ, κοντά στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη. .
  • Ενημερώνουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το πολυνομοσχέδιο 6 υπουργοί . Ειδική συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη το απόγευμα κατά την οποία έξι υπουργοί θα ενημερώσουν για το χαρτοφυλάκιό τους βουλευτές του κόμματος. .
  • Μαξίμου: Η Ελλάδα επιμένει σε συνολική λύση στο Σκοπιανό . «Ο Ζάεφ και ο Τσίπρας προσπαθούν να βρουν λύση, χωρίς στήριξη από την αντιπολίτευση» .
  • Γεννηματά: Το 4ο μνημόνιο είναι εδώ. Μυστική διπλωματία Τσίπρα στο Σκοπιανό. Aνοίγοντας τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, που συνεδριάζει για δεύτερη φορά το τελευταίο δίμηνο, η κ. Γεννηματά δήλωσε ότι ο κ. Τσίπρας αναλαμβάνει νέες δεσμεύσεις που συγκροτούν μαζί με εκείνες του Γ’ μνημονίου πολύ βαριά «κληρονομιά» για τη χώρα. .

Οικονομία

  • Μοσκοβισί: Δεν «βλέπω» άμεσο τερματισμό του εμπορικού πολέμου. Ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Πιερ Μοσκοβισί, παρουσιάστηκε απαισιόδοξος ως προς την πιθανότητα άμεσου τερματισμού του εμπορικού «πολέμου» με τις ΗΠΑ. .
  • Τζορτζ Σόρος: Να δώσει βοήθεια και όχι μαθήματα η ΕΕ στην Ιταλία . Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να βοηθήσει την Ιταλία και όχι να της δίνει μαθήματα, γιατί αυτό ενέχει τον κίνδυνο να δώσει αργότερα μια ακόμη μεγαλύτερη νίκη στους λαϊκιστές στη χερσόνησο, δήλωσε ο αμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος. .
  • ΑΑΔΕ: 50% των επιχειρήσεων που ελέγχθηκαν παρανομούσαν . Μία στις δύο επιχειρήσεις που ελέγχθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2018 βρέθηκαν να έχουν διαπράξει φορολογικές παραβάσεις. .
  • Τσακαλώτος: Έρχονται μειώσεις φόρων . Απορρίπτει την πιστοληπτική γραμμή. Για το ενδεχόμενο μια πιθανή συμφωνία με τα Σκόπια να επηρεάσεις τις σχέσεις των ΑΝΕΛ με το ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι "αποδείξαμε πως η συνύπαρξη μέσα στη διαφορετικότητα είναι δυνατόν να επιτυγχάνεται ακόμα και σε θέματα μεγάλου ιδεολογικού βάρους για την κάθε πολιτική δύναμη" .
  • Ολοκληρώθηκε το Washington Group χωρίς καμία εξέλιξη για το Ελληνικό χρέος . Η κρίσιμη σημερινή συνάντηση στην οποία συμμετείχε και η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ ολοκληρώθηκε χωρίς καμία ανακοίνωση με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν έχει ακόμη βρεθεί η χρυσή τομή για το ελληνικό χρέος. .

Αθλητισμός

  • Ερυθρόλευκο break και πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός . Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 65-75 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών. .
  • Φημολογία για Ολυμπιακό και Μάτρι. Σενάρια από Ιταλία για Ολυμπιακό και Αλεσάντρο Μάτρι. Ο Ιταλός φορ με θητεία -μεταξύ άλλων- σε Γιουβέντους και Μίλαν, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές, προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους». .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου