Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Ακραίες καιρικές συνθήκες στην Ηλεία

Βροχή με καταστροφές σε Πύργο, Αμαλιάδα και άλλες περιοχές του Νομού

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Εκτεταμένες ζημιές σε καλλιέργειες και αγροτικούς δρόμους αλλά και απόγνωση για ακόμα μια φορά άφησε πίσω της η κακοκαιρία του Σαββάτου που έπληξε περιοχές της Ηλείας, οι οποίες βρέθηκαν στο «μάτι» των έντονων καιρικών φαινομένων που συνοδεύονταν από έντονη βροχόπτωση και δυνατούς ανέμους.
Η δυνατή βροχή, προκάλεσε σοβαρές καθιζήσεις και πλημμύρες σε αγροτικούς δρόμους, εκτάσεις και καλλιέργειες, με τους κατοίκους των περιοχών αυτών να βρίσκονται σε απόγνωση.
Αν και μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκαν ζημιές σε σπίτια, ωστόσο τα νερά, που δεν απορροφήθηκαν έγκαιρα από τις αποστραγγιστικές τάφρους είχαν ως αποτέλεσμα να «βγουν» στην επιφάνεια και να εισχωρήσουν μέσα σε χωράφια.
Μεγαλύτερο πλήγμα δέχθηκαν οι περιοχές της Συντριάδας, κοντά στο Νοσοκομείο του Πύργου, των Λαστεΐκων, του Πρασίνου αλλά και τα χωριά Σόπι, Χειμαδιό και Αμπελώνας του δήμου Πύργου, όπου εκεί, τα όμβρια ύδατα χωρίς διέξοδο, πλημμύρισαν χωράφια και καλλιέργειες.

Αμπελώνας:

Σόπι

 Συντριάδα:
 
(Του Πάνου Αθανασόπουλου)
Αμαλιάδα: 
(Της Κλεοπάτρας Γεωργακοπούλου)

Περιοχή Καβασιλάκια, Ε.Ο. Πύργου - Πατρών
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου