Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Σύμβουλος του Ερντογάν προτείνει την προσάρτηση των Κατεχόμενων

Σύμβουλος του Ερντογάν προτείνει την προσάρτηση των Κατεχόμενων Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, 2016

Σε μια κρίσιμη στιγμή για το Κυπριακό, σύμβουλος του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, ρίχνει λάδι στη φωτιά προτείνοντας την προσάρτηση των κατεχομένων στην Τουρκία.

Ο σύμβουλος οικονομίας του Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ, δήλωσε στο φιλοκυβερνητικό ενημερωτικό κανάλι A Haber: «Στην 'ΤΔΒΚ' επιχειρούν να κλείσουν το θρησκευτικό λύκειο. Με ποιου την καθοδήγηση; Του Άγγλου. Ακόμη (σήμερα) οι Άγγλοι επιχειρούν να ελέγξουν την 'ΤΔΒΚ'. Να πω και κάτι ακόμη ξεκάθαρα. (Κάποιοι προτείνουν) οι συνομιλίες να συνεχιστούν, το νησί να ενωθεί, να γίνει ένα κομμάτι.
» Θέλω να τους ρωτήσω το εξής: Ένα μέρος που μέχρι σήμερα επισκεπτόμουν με την ταυτότητα μου, (στο μέλλον) θα πρέπει να πηγαίνω με θεώρηση Schengen; (Σε περίπτωση λύσης) οι βρετανικές βάσεις θα παραμείνουν στην Κύπρο. Πρόκειται για δυο βάσεις που έχουν καθεστώς χώρας. Έχουν σημαία και θέση στο διεθνές δίκαιο. (Μετά την λύση) συζητείται η διατήρηση των βρετανικών βάσεων. Οι Άγγλοι κομάντος θα παραμείνουν στο νησί. Στις βρετανικές βάσεις την νύχτα της 15ης Ιουλίου υπήρχε κινητικότητα. Επίσης, κινητικότητα υπήρχε και στα αεροπλανοφόρα που βρισκόντουσαν στην Ανατολική Μεσόγειο.
» Στον ασύρματο υπήρχε συζήτηση σχετικά με την ενδεχόμενο εισβολής στην Τουρκία. Κάποια μέλη της Οργάνωσης του Γκιουλέν ανέμεναν σήματα. (Υπό αυτές τις συνθήκες) θα δώσω την Κύπρο στην ΕΕ και στην συνέχεια θα παρακαλώ για θεώρηση του Σένγκεν; Πρόκειται για μια δολοφονία! Η επανένωση και παράδοση της Κύπρου στην ΕΕ σηματοδοτεί την δολοφονία της σύνθεσης Τουρκισμού-Ισλάμ σε αυτή την γεωγραφία.
» Σε περίπτωση που η 'ΤΔΒΚ' δεν επιθυμεί να συνεχίσει την πορεία της (με το υφιστάμενο καθεστώς), τότε θα μετατραπεί σε επαρχία της Τουρκίας και θα συνεχίσει με αυτό τον τρόπο την πορεία της. Σε αυτό το νησί εμείς παρέχουμε νερό και ηλεκτρικό. Η οικονομία (της ΤΔΒΚ) οργανώνεται στην Τουρκία. Υπό αυτές τις συνθήκες κάποιοι ακόμη προπαγανδίζουν για λογαριασμό της Αγγλίας και της ΕΕ».
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου