Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΣΤΗ WALL Street, Ρεκόρ όλων των εποχών για τον Dow Jones, ξεπέρασε τις 19 χιλιάδες μονάδες

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, 2016
Ρεκόρ όλων των εποχών για τον Dow Jones, ξεπέρασε τις 19 χιλιάδες μονάδες

Με άνοδο έκλεισε το χρηματιστήριο στη Γουόλ Στριτ, όπου το ράλι συνεχίζεται δύο εβδομάδες μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
Ο δείκτης της βιομηχανίας Dow Jones έκλεισε με άνοδο 67,18 μονάδων (+0,35%), στις 19.023,87 μονάδες – πάνω από τις δεκαεννέα χιλιάδες για πρώτη φορά στην ιστορία.
Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών τεχνολογίας και ναυτιλίας έκλεισε με άνοδο 17,49 μονάδων (+0,33%), στις 5.386,35 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης Standard and Poor’s 500 έκλεισε με άνοδο 4,76 μονάδων (+0,22%), στις 2.202,94 μονάδες. Επίσης για τους δύο αυτούς δείκτες πρόκειται για ιστορικά υψηλά επίπεδα.
Το αμερικανικό χρηματιστήριο έχει απογειωθεί εξαιτίας των δηλώσεων του Τραμπ για ένα ευρύ πρόγραμμα έργων πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι μετοχές στη Γουόλ Στριτ καταγράφουν μεγάλα κέρδη από τις αρχές Νοεμβρίου, λίγες ημέρες μετά την εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, με τους επενδυτές να ενθαρρύνονται από τις υποσχέσεις του νέου προέδρου για μειώσεις φόρων και αναπτυξιακές επενδύσεις 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων σε έργα υποδομών.
Σύμφωνα με στοιχεία του πρακτορείου Bloomberg, o Dow Jones βρισκόταν στις 15.000 μονάδες πριν λιγότερο από τέσσερα χρόνια, το Μάιο του 2013.
Από τότε που έσπασε το φράγμα των 18.000 μονάδων, χρειάστηκε 700 ημέρες για να κλείσει πάνω από τις 19.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου