Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Happy Thanksgiving Everybody ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ.

Η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και οι 37 συνεργάτες της από ΗΠΑ, Ελλάδα, Καναδά και άλλα μέρη του κόσμου σας εύχεται ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ.


Το Thanksgiving εορτάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αύριο Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, (4η Πέμπτη του μηνός Νοεμβρίου). Είναι μία οικογενειακή γιορτή με παραδοσιακό φαγητό τη γαλοπούλα. Το έθιμο πάει μερικούς αιώνες πίσω όταν οι πρώτοι μετανάστες δεν είχαν τι να φάνε.  Πέρασε ένα μεγάλο μπουλούκι από άγριες γαλοπούλες και γλύτωσαν από την πείνα.  Από τότε ευχαριστούν το Θεό με την Ημέρα Των Ευχαριστιών με "θύμα" τη γαλοπούλα!  Εμείς που ήρθαμε στην Αμερική συμμετέχουμε στην οικογενειακή αυτή γιορτή.  Να σημειώσουμε ότι την Ημέρα του Thanksgiving είναι αργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου