Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Happy Thanksgiving Everybody ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ.

Η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και οι 37 συνεργάτες της από ΗΠΑ, Ελλάδα, Καναδά και άλλα μέρη του κόσμου σας εύχεται ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ.


Το Thanksgiving εορτάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αύριο Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, (4η Πέμπτη του μηνός Νοεμβρίου). Είναι μία οικογενειακή γιορτή με παραδοσιακό φαγητό τη γαλοπούλα. Το έθιμο πάει μερικούς αιώνες πίσω όταν οι πρώτοι μετανάστες δεν είχαν τι να φάνε.  Πέρασε ένα μεγάλο μπουλούκι από άγριες γαλοπούλες και γλύτωσαν από την πείνα.  Από τότε ευχαριστούν το Θεό με την Ημέρα Των Ευχαριστιών με "θύμα" τη γαλοπούλα!  Εμείς που ήρθαμε στην Αμερική συμμετέχουμε στην οικογενειακή αυτή γιορτή.  Να σημειώσουμε ότι την Ημέρα του Thanksgiving είναι αργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου