Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Πανελλαδική 24ωρη απερ­γία σε όλα τα μέσα ενημέρωσης την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου

Τα Διοι­κη­τικά Συμβούλια των δημο­σιο­γρα­φι­κών Ενώ­σεων και εργα­ζο­μέ­νων στα ΜΜΕ, που συμ­με­τέ­χουν στη Συντονιστική Επι­τροπή των Συνεργαζομένων Ενώ­σεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, στο πλαί­σιο της απερ­για­κής κινη­το­ποί­η­σης που κήρυξε η ΓΣΕΕ στις 8 Δεκεμ­βρίου 2016, απο­φά­σι­σαν τη συμ­με­τοχή τους με την κήρυξη 24ωρης απερ­γίας σε όλα τα δημό­σια και ιδιω­τικά Μέσα Μαζι­κής Ενη­μέ­ρω­σης, την Τετάρτη, 7 Δεκεμ­βρίου 2016.
Τα σκληρά και επώ­δυνα προ­α­παι­τού­μενα της 2ης αξιο­λό­γη­σης πλήτ­τουν και πάλι το σύνολο του Ελλη­νι­κού λαού και ιδιαί­τερα τους εργα­ζο­μέ­νους στο χώρο του Τύπου. Τσακίζουν τα ασφα­λι­στικά και τα εργα­σιακά τους δικαιώ­ματα και θέλουν να ρίξουν στον καιάδα τους ανέρ­γους και τους συντα­ξιού­χους.
Με το Ασφα­λι­στικό ανοι­χτή πληγή και τους πόρους των Ταμείων μετέ­ω­ρους η Συντονιστική Επι­τροπή των Συνεργαζομένων Ενώ­σεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ καλεί όλους τους συνα­δέλ­φους να περι­φρου­ρή­σουν την απερ­γία, να δια­σφα­λί­σουν την επι­τυ­χία της και να πάρουν μέρος στην απερ­γιακή συγκέ­ντρωση, που θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί την ίδια μέρα (7/12/16) και ώρα 12.00 έξω από το κτή­ριο της ΕΣΗΕΑ (Ακα­δη­μίας 20).
Δηλώ­νουμε ότι οι εργα­ζό­με­νοι στο χώρο του Τύπου δεν θα πάψουμε να αγω­νι­ζό­μα­στε για τη δικαί­ωση των αιτη­μά­των μας, την αξιο­πρέ­πειά μας και την Ελευθεροτυπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου