Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ο playboy εκατομμυριούχος γιος του Φιντέλ Κάστρο

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2016ANTONIO CASTRO SOTO DEL VALLE

O Antonio Castro Soto del Valle είναι το έβδομο από τα συνολικά 10 παιδιά του Φιντέλ Κάστρο και σύμφωνα με τους οικείους του κουβανού ηγέτη, ήταν ο «αγαπημένος του». 


Ο playboy εκατομμυριούχος γιος του Φιντέλ Κάστρο
Το 2014, ο πρώην σωματοφύλακας του κουβανού ηγέτη Juan Reinaldo Sanchez στο βιβλίο «Η κρυφή ζωή του Κάστρο» αποκάλυψε ότι ο Κάστρο είχε αγοράσει ένα εξωτικό νησί, είχε πολλά γιοτ και εξοχικές κατοικίες. 
Το περιοδικό Forbes αναφέρει ότι ο γιος του Κάστρο είναι παρά… κάτι δισεκατομμυριούχος, καθώς φέρεται να έχει περιουσία 900 εκατομμυρίων δολαρίων. 
Ο Antonio Castro, ή Τony όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά, είναι χειρουργός ορθοπεδικός και πρόεδρος της κουβανέζικης ομοσπονδίας baseball. 
Κληρονόμησε την… αδυναμία του πατέρα του για το «ασθενές» φύλο, έχει κατακτήσει τη φήμη του playboy και λατρεύει τα σπορ. 
Ο 50χρονος αγαπάει ιδιαίτερα και τα ταξίδια. Το 2014, έφτασε στην Άγκυρα για διακοπές αλλά και… μπίζνες.
Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό L’Express, τα τοπικά μέσα αποκάλυψαν ότι ο Αντόνιο Κάστρο έμενε στα πιο ακριβά ξενοδοχεία της πόλης, ότι είχε νοικιάσει πέντε σουίτες με την σύντροφό του και τους φίλους του.
Ο γιος Κάστρο είχε φτάσει στα παράλια της Τουρκίας με γιότ πενήντα μέτρων, προερχόμενος από την Μύκονο.
Ένας αναγνώστης με ρώτησε "Γιατί ο Φίντελ Κάστρο ήταν Δημοκράτης και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ήταν Δικτάτορας;"  Εσείς τι λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου