Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Γιουρόπα Λιγκ: Πρόκριση Ολυμπιακού, «διπλό» ΠΑΟΚ, ήττες για Παναθηναϊκό, ΑΠΟΕΛ


Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, 2016

Το ελάχιστο αλλά αρκετό για την πρόκρισή του στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ πήρε ο Ολυμπιακός με την Γιουνγκ Μπόις στο Καραϊσκάκη. Το 1-1 του έδωσε την πρόκριση και στις 8/12 θα παίξει στο ΓΣΠ για την πρωτιά. Το φάουλ – γκολ του Φορτούνη στο 48’ ισοφάρισε στο 58’ ο Οαρό.
«Διπλό» από αυτά που κάνει ο ΠΑΟΚ στη Φλωρεντία. Ο «Δικέφαλος» νίκησε την Φιορεντίνα 3-2 και παρέμεινε «ζωντανός» για την πρόκριση. Ο Σάκοφ στο 5’ και ο Κάμπος στο 26’ έδωσαν «αέρα» 0-2 στον ΠΑΟΚ, αλλά οι «βιόλα» αντέδρασαν και αφού μείωσαν στο 33’ με τον Μπερναρντέτσι, στο 50’ με τον Μπαμπακάρ ισοφάρισαν σε 2-2. Τελικά στο 93’ ο Ροντρίγκεζ με καταπληκτική προσωπική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 2-3.
Ηττα για τον Παναθηναϊκό στο Αμστερνταμ. Ο Σένε στο 40’ και ο Τέτε στο 50’ έβαλαν «ταφόπλακα» στις μαθηματικές ελπίδες των «πρασίνων» για πρόκριση.
Τέλος στην Αστάνα ο ΑΠΟΕΛ μπήκε πολύ καλά και προηγήθηκε στο 31’ με τον Εφρέμ, αλλά οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι την αποβολή του Αστίθ στο 33’ και το λάθος του Βέστερμαν στο 59’ ισοφάρισε με τον Ανισιτς και με τον Ντεσπότοβιτς στο 84’ γύρισε το ματς στο τελικό 2-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου