Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Ιβάν: «Ντρέπομαι, δεν ξανάρχομαι στην Τούμπα»

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2016ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Ιβάν: «Ντρέπομαι, δεν ξανάρχομαι στην Τούμπα»
Βόμβα από τον Ιβάν Σαββίδη στη τηλεδιάσκεψη που έγινε στην Τούμπα, με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να νιώθει ντροπή για όσα συμβαίνουν και να αναφέρει πως δεν θέλει να έρθει ξανά στην Τούμπα. Στη σύσκεψη κορυφής στον ΠΑΟΚ μεταξύ των Ίβιτς, Μίχελ και αρχηγών με τον Ιβάν Σαββίδη - μέσω Skype - ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου είπε πως δεν πρόκειται να ξαναέρθει στην Τούμπα, καθώς νιώθει ντροπή για αυτή την εικόνα, ωστόσο αυτό ξεκάθαρα δεν σημαίνει ότι φεύγει από τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ο Σαββίδης ανέθεσε στον Μίχελ και στον Ίβιτς την ευθύνη να κάνουν όλες τις κινήσεις που θεωρούν σωστές για την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου