Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Ιβάν: «Ντρέπομαι, δεν ξανάρχομαι στην Τούμπα»

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2016ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Ιβάν: «Ντρέπομαι, δεν ξανάρχομαι στην Τούμπα»
Βόμβα από τον Ιβάν Σαββίδη στη τηλεδιάσκεψη που έγινε στην Τούμπα, με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να νιώθει ντροπή για όσα συμβαίνουν και να αναφέρει πως δεν θέλει να έρθει ξανά στην Τούμπα. Στη σύσκεψη κορυφής στον ΠΑΟΚ μεταξύ των Ίβιτς, Μίχελ και αρχηγών με τον Ιβάν Σαββίδη - μέσω Skype - ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου είπε πως δεν πρόκειται να ξαναέρθει στην Τούμπα, καθώς νιώθει ντροπή για αυτή την εικόνα, ωστόσο αυτό ξεκάθαρα δεν σημαίνει ότι φεύγει από τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ο Σαββίδης ανέθεσε στον Μίχελ και στον Ίβιτς την ευθύνη να κάνουν όλες τις κινήσεις που θεωρούν σωστές για την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου