Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρία Μενούνος για την Ημέρα των Ευχαριστιών

ΜΕΣΩ INSTAGRAM

Με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών, η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στους φίλους της στο Instagram ενώ φωτογραφήθηκε μαζί με την μητέρα της, Λίτσα, η οποία τον τελευταίο καιρό δίνει μάχη με τον καρκίνο.


Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρία Μενούνος για την Ημέρα των Ευχαριστιών
«Είμαι γεμάτη χαρά σήμερα. Είμαι τόσο ευγνώμων για την μητέρα μου. Τόσο ευγνώμων για την οικογένειά μου, τους φίλους και τους συναδέλφους που μας έχουν δείξει αγάπη και υποστήριξη. Οι γιορτές είναι όμορφη περίοδος, αλλά ξέρω επίσης ότι για κάποιος μπορεί να είναι δύσκολη. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι για εσάς. Να σας έχει ο Θεός καλά. Και σας ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου