Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρία Μενούνος για την Ημέρα των Ευχαριστιών

ΜΕΣΩ INSTAGRAM

Με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών, η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στους φίλους της στο Instagram ενώ φωτογραφήθηκε μαζί με την μητέρα της, Λίτσα, η οποία τον τελευταίο καιρό δίνει μάχη με τον καρκίνο.


Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρία Μενούνος για την Ημέρα των Ευχαριστιών
«Είμαι γεμάτη χαρά σήμερα. Είμαι τόσο ευγνώμων για την μητέρα μου. Τόσο ευγνώμων για την οικογένειά μου, τους φίλους και τους συναδέλφους που μας έχουν δείξει αγάπη και υποστήριξη. Οι γιορτές είναι όμορφη περίοδος, αλλά ξέρω επίσης ότι για κάποιος μπορεί να είναι δύσκολη. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι για εσάς. Να σας έχει ο Θεός καλά. Και σας ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου