Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι ζήτησαν από κοινού την επανένωση

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου, 2016

Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι ζήτησαν από κοινού την επανένωση

Πλήθος Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων διατράνωσε απόψε σε κοινή εκδήλωση, το αίτημα για επανένωση της Κύπρου.
Η εκδήλωση, έγινε στο γήπεδο «Τσεττίν Καγιά», στη νεκρή ζώνη της Λευκωσίας και σε αυτή συμμετείχαν μέλη 120 ελληνοκυπριακών και τουρκοκυπριακών οργανώσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμετοχή των Τουρκοκυπρίων ήταν μαζικότερη. Οι διοργανωτές ελευθέρωσαν λευκά περιστέρια, στέλνοντας μήνυμα ειρήνης, ενώ την ατμόσφαιρα δονούσαν συνθήματα υπέρ της λύσης του Κυπριακού.
Όλοι τραγούδησαν μαζί το τραγούδι «Η δική μου η πατρίδα» της Τουρκοκύπριας ποιήτριας Νεσέ Γιασίν, σε μουσική του αείμνηστου Μάριου Τόκα, και άφησαν λευκά μπαλόνια να πετάξουν στον ουρανό.
Σε κοινή διακήρυξη τονίζεται: "Στηρίζουμε τις προσπάθειες για συμφωνημένη λύση και καλούμε τους δύο ηγέτες να διαπραγματευτούν σοβαρά και να καταλήξουν σε συμφωνία που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του Κυπριακού λαού, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων. Τους καλούμε να παραμείνουν δεσμευμένοι στο όραμα μιας επανενωμένης και ειρηνικής Κύπρου, πατρίδας όλων των παιδιών της".
Επίσης, η διακήρυξη, καλεί όλους τους Κυπρίους να κινητοποιηθούν στην προοπτική της λύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου