Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Δύο νεκροί και τραυματισμένοι στο χοτ σποτ της Λέσβου

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, 2016


ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ
Μία φωτιά που ξέσπασε και πιθανότατα προκλήθηκε από έκρηξη σόμπας με υγραέριο ή από γκαζάκι, ήταν η αφορμή για να ξεσπάσουν άγρια επεισόδια στο χοτ σποτ της Λέσβου.
Οι πληροφορίες αρχικά ήταν για έναν νεκρό. Όμως, οι νεκροί είναι δύο, μία γυναίκα 66 ετών και ένα 6χρονο αγοράκι, ενώ ανάμεσα στους τραυματίες, πιθανότατα οκτώ, υπάρχουν και δύο σοβαρά, μία 25χρονη γυναίκα και ένα τετράχρονο.
Οι τραυματίες, η 25χρονη, το τετράχρονο παιδάκι της και ένας ακόμα ενήλικος μεταφέρονται με C-130 στην Αθήνα.
Όπως δείχνουν τα στοιχεία, μία οικογένεια μαγείρευε στη σκηνή της. Έγινε έκρηξη και έπιασε φωτιά. 
Μετά το περιστατικό επικράτησε μεγάλη ένταση και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο. 
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, πρόσφυγες και μετανάστες εγκλώβισαν αστυνομικούς και τους επιτέθηκαν με πέτρες και καδρόνια ενώ επενέβησαν και άνδρες των ΜΑΤ για να τους προστατεύσουν.
Σύμφωνα με την ΜΚΟ Proactiva Open Arms έχουν επιβεβαιωθεί τρεις νεκροί: Μια γυναίκα κι δύο παιδιά.
Το γεγονός επιβεβαιώνει και η ΜΚΟ Platanos Refugee Solidarity , Lesvos  η οποία σε ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει:
«Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο κέντρο κράτησης της Μόριας στη Λέσβο. Επιβεβαιώνεται ότι μια σκηνή κάηκε ολοσχερώς και μια γυναίκα με τα δυο παιδιά της είναι νεκροί. Η φωτιά αυτή τη στιγμή έχει σβήσει, όλο το κέντρο εκκενώθηκε και οι πρόσφυγες παραμένουν στον δρόμο. Πιθανότατα η φωτιά προκλήθηκε από ατύχημα με γκαζάκι μαγειρέματος που εξερράγη εντός της σκηνής».

Πηγή: thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου