Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Λίγο Γέλιο, Ο παππάς δίαβασε...

Σε μια μακρινή περιοχή ειδοποίησαν τον νέο ιερέα να πάει στο μνήμα να διαβάσει μία ευχή όταν θα έθαβαν έναν άπορο αλλά καλό χριστιανό. Του είπαν ότι το νεκροταφείο είναι καινούργιο και ο νεκρός θα είναι ο πρώτος που θα ταφεί εκεί. Ο ιερέας χάθηκε στο δρόμο και πήγε στην περιοχή μετά από μια ολόκληρη ώρα. Eίδε από μακριά ένα φορτωτή και εργάτες που σκέπαζαν ένα λάκκο. "Ά εδώ είναι" είπε ο ιερέας και σταματά το αυτοκίνητο και για να μη τυχόν του φύγουν και οι εργάτες τρέχει με τα πόδια και από το δρόμο άρχισε να διαβάζει δυνατά προσευχές εις ανάπαυση του νεκρού. Οι εργάτες άρχισαν να σταυροκοπιούνται και γονάτισαν ακούγοντας τον ιερέα έως ότου τελείωσε πάνω από το βουναλάκι με τα χώματα.
Γυρίζει ο ένας εργάτης και λέει στους άλλους εργάτες
-Σεμνός ιερέας και καλή φωνή!
-Ναι, ναι του λέει ένας απο τους άλλους εργάτες.  Κάνω τριάντα χρόνια αυτή τη δουλειά πρώτη φορά όμως ήρθε παπάς να διαβάσει το septic tank.


Χα, χα, χα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου