Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Λίγο Γέλιο, Ο παππάς δίαβασε...

Σε μια μακρινή περιοχή ειδοποίησαν τον νέο ιερέα να πάει στο μνήμα να διαβάσει μία ευχή όταν θα έθαβαν έναν άπορο αλλά καλό χριστιανό. Του είπαν ότι το νεκροταφείο είναι καινούργιο και ο νεκρός θα είναι ο πρώτος που θα ταφεί εκεί. Ο ιερέας χάθηκε στο δρόμο και πήγε στην περιοχή μετά από μια ολόκληρη ώρα. Eίδε από μακριά ένα φορτωτή και εργάτες που σκέπαζαν ένα λάκκο. "Ά εδώ είναι" είπε ο ιερέας και σταματά το αυτοκίνητο και για να μη τυχόν του φύγουν και οι εργάτες τρέχει με τα πόδια και από το δρόμο άρχισε να διαβάζει δυνατά προσευχές εις ανάπαυση του νεκρού. Οι εργάτες άρχισαν να σταυροκοπιούνται και γονάτισαν ακούγοντας τον ιερέα έως ότου τελείωσε πάνω από το βουναλάκι με τα χώματα.
Γυρίζει ο ένας εργάτης και λέει στους άλλους εργάτες
-Σεμνός ιερέας και καλή φωνή!
-Ναι, ναι του λέει ένας απο τους άλλους εργάτες.  Κάνω τριάντα χρόνια αυτή τη δουλειά πρώτη φορά όμως ήρθε παπάς να διαβάσει το septic tank.


Χα, χα, χα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου