Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Σκληρές ώρες για την οικογένεια του Θανάση Νταβλούρου - Ο γιος του έπεσε από τη γέφυρα της Περιμετρικής


ΔΙΑΚΟΜΙΣΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»
Συναγερμός σήμανε πριν λίγο στο κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ μετά την αναφορά  για ύπαρξη ατόμου το οποίο για άγνωστους λόγους πήδηξε από γέφυρα της περιμετρικής στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Νέου Σουλίου της Πάτρας, στο κενό. Ο νεαρός που έπεσε από τη γέφυρα της Περιμετρικής είναι ο 29χρονος γιος του πρώην βουλευτή Αχαΐας Θανάση Νταβλούρου, Τηλέμαχος.
(Φώτο: patrastimes.gr)
Ο νεαρός κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε στο κενό, από τη γέφυρα στο ύψος του Σουλίου. Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ δεν μπορεί να είναι κανείς σε θέση ακόμη να βγάλει κάποιο συμπέρασμα για το πρως ο 29χρονος βρέθηκε στο κενό.
Ο Τηλέμαχος Νταβλούρος διακομίσθηκε με τραύματα στο κεφάλι και κατάγματα σε όλο του το σώμα, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας».
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, οι γιατροί που παρακολουθούν τον νεαρό, κάνουν λόγο για θαύμα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο νεαρός θα χειρουργηθεί όμως δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος για τη υγεία του. Ο 21χρονος, φέρει τραύματα στο κεφάλι και στη λεκάνη, όμως τα τραύματα είναι αντιμετωπίσημα και δεν έχουν επηρεάσει κανένα ζωτικό όργανο ενώ δεν είναι διασωλημένος. 
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου