Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Σκληρές ώρες για την οικογένεια του Θανάση Νταβλούρου - Ο γιος του έπεσε από τη γέφυρα της Περιμετρικής


ΔΙΑΚΟΜΙΣΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»
Συναγερμός σήμανε πριν λίγο στο κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ μετά την αναφορά  για ύπαρξη ατόμου το οποίο για άγνωστους λόγους πήδηξε από γέφυρα της περιμετρικής στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Νέου Σουλίου της Πάτρας, στο κενό. Ο νεαρός που έπεσε από τη γέφυρα της Περιμετρικής είναι ο 29χρονος γιος του πρώην βουλευτή Αχαΐας Θανάση Νταβλούρου, Τηλέμαχος.
(Φώτο: patrastimes.gr)
Ο νεαρός κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε στο κενό, από τη γέφυρα στο ύψος του Σουλίου. Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ δεν μπορεί να είναι κανείς σε θέση ακόμη να βγάλει κάποιο συμπέρασμα για το πρως ο 29χρονος βρέθηκε στο κενό.
Ο Τηλέμαχος Νταβλούρος διακομίσθηκε με τραύματα στο κεφάλι και κατάγματα σε όλο του το σώμα, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας».
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, οι γιατροί που παρακολουθούν τον νεαρό, κάνουν λόγο για θαύμα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο νεαρός θα χειρουργηθεί όμως δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος για τη υγεία του. Ο 21χρονος, φέρει τραύματα στο κεφάλι και στη λεκάνη, όμως τα τραύματα είναι αντιμετωπίσημα και δεν έχουν επηρεάσει κανένα ζωτικό όργανο ενώ δεν είναι διασωλημένος. 
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου