Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο σε νέα ιστορικά υψηλά για τους τρεις βασικούς δείκτες

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου, 2016

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Με άνοδο και καταγράφοντας νέα ιστορικά υψηλά έκλεισε σήμερα το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, κυρίως χάρη στην πορεία των τιμών του πετρελαίου στις αγορές.

Ο δείκτης της βιομηχανίας Dow Jones έκλεισε με άνοδο 88,76 μονάδων (+0,47%), στις 18.956,69 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών τεχνολογίας έκλεισε με άνοδο 47,35 μονάδων (+0,89%), στις 5.368,86 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης Standard and Poor’s 500, ο οποίος θεωρείται αντιπροσωπευτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 16,28 μονάδων (+0,75%), στις 2.198,18 μονάδες.
Και για τους τρεις δείκτες πρόκειται για τα υψηλότερα επίπεδα στο κλείσιμο στην ιστορία.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου