Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Αλβανική πόλη ανακήρυξε τον Nτόναλντ Τραμπ επίτιμο δημότη!..

Ονειροπαρμένοι!!!  Ψάχνουν για δημοσιότητα

Αλβανική πόλη ανακήρυξε τον Nτόναλντ Τραμπ επίτιμο δημότη!..
Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι επίσης από την Τετάρτη επίτιμος δημότης της Κάμζα, μιας αλβανικής πόλης στην περιφέρεια των Τιράνων, όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένα επαναστατικό πρότυπο της δημοκρατικής νέας τάξης, (...) ένας μεγάλος ηγέτης των σύγχρονων καιρών», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τζεμάλ Μζίου, δήμαρχος αυτής της πόλης των 100.000 κατοίκων που βρίσκεται σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων βορείως των Τιράνων.

Την επομένη της απόφασης που ελήφθη ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος επισημαίνει επίσης πως ο Ντόναλντ Τραμπ «κέρδισε τη μάχη που έδινε παρά τις επιθέσεις των μέσων ενημέρωσης». Ο Τζεμάλ Μζίου ανήκει στη δεξιά, που αντιπολιτεύεται τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα.

Στη διάρκεια της αμερικανικής προεκλογικής εκστρατείας, αυτός ο τελευταίος δεν έκρυψε την προτίμησή του για την ηττηθείσα υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.

Η Κάμζα είναι μία από τις πόλεις της Αλβανίας με πρόσφατο και αναρχικό πολεοδομικό σχεδιασμό, όπου έρχονται να εγκατασταθούν κάτοικοι των ορεινών περιοχών προσπαθώντας να ξεφύγουν από τη φτώχεια.
Εδώ και μερικά χρόνια, ο Τζεμάλ Μζίου μετονομάζει τις αρτηρίες της πόλης του σε οδό Παρίσι, οδό Νέα Υόρκη ή ακόμη οδό Τόκιο.

Ο δήμαρχος διακήρυσσε για καιρό την επιθυμία του να επισκεφθεί την πόλη, μαζί με τη σύζυγό του, την Κάρλα Μπρούνι, ο Γάλλος Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος έχει έναν δρόμο στο όνομά του, όπως και ο Ιταλός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, οι Αμερικανοί Τζορτζ Μπους ή ο Βρετανός Τόνι Μπλερ. Το ίδιο συμβαίνει και με την υπερσυντηρητική Αμερικανίδα Σάρα Πέιλιν.
«Μπορείς πάντα να κλείσεις τα μάτια και να ονειρευτείς πως βρίσκεσαι στο Παρίσι ή τη Νέα Υόρκη. Όμως όταν τα ανοίγεις, η πραγματικότητα είναι σκληρή», λέει η 57χρονη Ζέτα, μια μητέρα τεσσάρων παιδιών που δεν θέλει να κάνει γνωστό το επώνυμό της.

Στη σελίδα του στο Facebook, ο δήμαρχος της Κάμζα ανήρτησε φωτογραφία του, στην οποία κάνει το σήμα της νίκης, δίπλα σ' αυτήν του Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου