Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

300 Αμερικανοί πράκτορες προσγειώθηκαν στην Ελευσίνα για προστασία του Ομπάμα

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
300 Αμερικανοί πράκτορες προσγειώθηκαν στην Ελευσίνα για προστασία του Ομπάμα
Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, 2016
Στρατιωτική εκστρατεία θυμίζει η επιχείρηση των Αμερικανών πρακτόρων που βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, προετοιμάζοντας το έδαφος για την επίσημη επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην ελληνική πρωτεύουσα, στις 15 και 16 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», η ασφάλεια του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται από χθες στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ προσγειώθηκαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, κάτω από άκρα μυστικότητα, αεροπλάνα του αμερικανικού στρατού.
Τα αεροπλάνα μετέφεραν τα οχήματα ασφαλείας του προέδρου και περίπου 150 άτομα υγειονομικό προσωπικό, το οποίο θα βρίσκεται σε επιφυλακή.
Νωρίτερα, είχε φτάσει ένα δεύτερο αεροπλάνο, το οποίο μετέφερε 300 πράκτορες, στρατιωτικό εξοπλισμό και ένα ελικόπτερο, η χρήση του οποίου δεν έχει διευκρινιστεί. 
300 Αμερικανοί πράκτορες προσγειώθηκαν στην Ελευσίνα για προστασία του Ομπάμα
Όπως είναι γνωστό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν μετακινείται με ξένα οχήματα, αλλά μόνο με αμερικανικά. 
Στις αρχές της εβδομάδας, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για 500 πράκτορες της CIA, που θα συνοδεύουν τον Αμερικανό πρόεδρο κατά τις ημέρες της παραμονής του σε ελληνικό έδαφος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, Αμερικανοί μυστικοί πράκτορες έκαναν αυτοψία στο κέντρο πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Φάληρο, όσο και σε ξενοδοχείο, όπου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διαμείνει ο Αμερικανός πρόεδρος. Τους αμερικανούς πράκτορες συνόδευαν Έλληνες αστυνομικοί, οι οποίοι έδιναν στους πρώτους τις απαραίτητες πληροφορίες όσον αφορά στην διαρρύθμιση των χώρων, όπου θα κινηθούν την ημέρα της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου.
Ο αμερικανός Πρόεδρος επρόκειτο να μιλήσει το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης στην Πνύκα, έναν χώρο γεμάτο συμβολισμό για την Δημοκρατία, αλλά στη συνέχεια προτιμήθηκε το ίδρυμα πολιτισμού.
Οι εκατοντάδες κάμερες ασφαλείας, ο ήδη καλά φυλασσόμενος χώρος, το κλειστό ελεγχόμενο παρκινγκ, στο οποίο θα σταθμεύσουν, αφού πρώτα ελεγχτούν εξονυχιστικά τα αυτοκίνητα των επισκεπτών ήταν οι βασικοί παράγοντες  για να το επιλέξει  η ασφάλεια του Αμερικανού προέδρου.
Η κάμερα του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας εντόπισαν τους ίδιους ανθρώπους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου στο παρελθόν είχε φιλοξενηθεί εκεί ο Αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, οπότε το έδαφος ήταν γνώριμο για τις μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων πολιτειών.
Τα στοματά παρέμειναν ερμητικά κλειστά και όλοι απέφυγαν να απαντήσουν για το αν τελικά θα διαμείνει εκεί ο Αμερικανός πρόεδρος πρόεδρος. 
Κατά την διάρκεια της αυτοψίας, η κάμερα του Star εντόπισε πως ένα από τα κλειστά βαν με ελληνικά νούμερα, είχε στο εσωτερικό του έναν ειδικό μαύρο κλωβό ασφαλείας.
Στην διάρκεια της παραμονής του Αμερικανού προέδρου στην Ελλάδα, για την ασφάλεια του θα φροντίσει και ένα υπερσύχρονο πολεμικό πλοίο, το οποίο εντόπισε το Star σε κάποιο σημείο στο λιμάνι του Πειραιά. Όμως χιλιάδες αστυνομικοί θα μετατρέψουν σε φρούριο την Αθήνα την ημέρα επίσκεψης του Αμερικανού πρόεδρου.
Το σίγουρο είναι ότι η τελική απόφαση τόσο των διαδρομών που θα ακολουθήσει ο Αμερικανός πρόεδρος, όσο και ο τελικός τόπος διαμονής θα αλλάζει συνεχώς μέχρι την τελευταία στιγμή.
Πηγή: Ημηρεσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου