Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Πανηγυρίζουν οι Κουβανοί του Μαϊάμι μετά το θάνατο του Κάστρο

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2016ΧΟΡΟΙ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ

Η «μικρή Αβάνα» του Μαϊάμι, η γειτονιά της Φλόριντα όπου κατοικεί μεγάλος αριθμός Κουβανών, γιορτάζει… Η είδηση του θανάτου του Φιντέλ Κάστρο έκανε τους Κουβανούς να ξεχυθούν στους δρόμους. 


Πανηγυρίζουν οι Κουβανοί του Μαϊάμι μετά το θάνατο του Κάστρο [vid]

Χτυπούσαν κατσαρόλες, κόρνες, τραγουδούσαν και χόρευαν. Ορισμένοι έριξαν μέχρι και πυροτεχνήματα.
«Μακάρι να ζούσε ο πατέρας μου να το δει αυτό…» δήλωσε στην εφημερίδα Miami Herald ο 27χρονος Abraham Quintero. 
Το πλακάτ γράφει: «Είμαι από την Κόστα Ρίκα και σε αγαπώ Κούβα»
Γύρω του, ανέμιζαν σημαίες της Κούβας και ακούγονταν στη διαπασών τα τραγούδια του εξόριστου Willi Chirino. Οι γονείς σήκωσαν τα παιδιά τους από τα κρεβάτια και κατέβηκαν στους δρόμους με τις… πιτζάμες. 
«Ελευθερία!» φώναζαν μικροί και μεγάλοι, που φαίνεται ότι ελπίζουν ότι σύντομα θα έρθει η «αλλαγή» στη χώρα τους. «Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει τίποτα αύριο. Αλλά υπάρχει συναισθηματική φόρτιση για αυτό» δήλωσε ο 21χρονος Victor Perez-Aubreu. 
H 80χρονη Elisa Martin, που εγκατέλειψε την Κούβα το 1962, αφήνοντας πίσω την οικογένειά της παρακολουθούσε τις σκηνές με γουρλωμένα μάτια. «Αισθάνομαι άσχημα για όλα όσα βιώνουν ακόμη οι Κουβανοί. Εχει κάνει τόσα κακά πράγματα» δήλωσε στην εφημερίδα η ηλικιωμένη γυναίκα, που αποκάλυψε ότι δεν περίμενε ότι θα ζήσει να δει την ημέρα που η χώρα θα «γλίτωνε από τον Κάστρο». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου