Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Tραγωδία με 7 παιδιά νεκρά από φωτιά στη Νέα Υόρκη

Κυριακή, 22 Μαρτίου, 2015
ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΟΒΑΡΑ

Tραγωδία με 7 παιδιά νεκρά από φωτιά στη Νέα Υόρκη Τραγωδία στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, όπου επτά παιδιά, ηλικίας από 5 έως 15 ετών βρήκαν φρικτό θάνατο από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε σπίτι λίγο μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα), ενώ δύο άλλα τραυματίστηκαν σοβαρά.

Όπως δήλωσε δήλωσε η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Mike Parrella, λίγο μετά την εκδήλωση της φωτιάς, δεν είχε γίνει σαφές ποιά ήταν οι σχέση των θυμάτων, ενώ τα αίτια που προκάλεσαν τις φλόγες ερευνώνονται.
Η φωτιά άρχισε ξαφνικά στο σπίτι με τα τούβλα, στο Bedford Avenue μεταξύ λεωφόρους L και Μ στο Midwood, ενώ οι εθελοντές πυροσβέστες που έσπευσαν να βοηθήσουν, μιλούν για τρομακτικές σκηνές που είδαν όταν μπήκαν στο φλεγόμενο σπίτι.

«Δύο από τα παιδιά δεν είχαν αναπνοή όταν τα έφερναν έξω. Οι πυροσβέστες έτρεχαν μαζί τους σε φορεία», είπε στα αμερικανικά ΜΜΕ ένας εθελοντής, τονίζοντα ότι μέσα στο σπίτι ήταν φρικτά.
Tραγωδία με 7 παιδιά νεκρά από φωτιά στη Νέα Υόρκη

Ένας γείτονας είπε ότι μετά την εκδήλωση των φλογών στο σπίτι, άκουσε μία μητέρα να καλεί σε βοήθεια για να σωθούν τα παγιδευμένα παιδιά της.
«Άκουσα μια γυναίκα να φωνάζει, τα παιδιά μου είναι εκεί να τους βγάλουμε έξω Πάρτε τους έξω» φώναζε, είπε ο γείτονας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου