Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Στη Νέα Υόρκη το τμήμα Ευζώνων της Βοστώνης

Σάββατο, 28 Μαρτίου, 2015
Αύριο στις 6:00πμ θα φύγει η αποστολή για τη Νέα Υόρκη του τμήματος των Ευζώνων της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) το οποίο θα παρελάσει στη μεγάλη γιορτή του Ελληνισμού της μείζωνος Νέας Υόρκης.
Εάν κάποιος ή κάποια θέλει να μεταβεί στη Νέα Υόρκη με το λεωφορείο των Ευζώνων (υπάρχουν μερικές θέσεις) υπάρχει ένα συμβολικό αντίτιμο των $30.


Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Αναχώρηση από το Κοινοτικό Κέντρο του Καθεδρικού 
Βοστώνης που βρίσκεται στη διεύθυνση 162 Goddard Avenue, Brookline. Τα αυτοκίνητα όσων πάνε στη Νέα Υόρκη μπορούν να σταθμεύσουν στο χώρο του Κοινοτικού κέντρου του Καθεδρικού.
Στις 11:00 η αποστολή θα είναι στα γραφεία της Ομοσπονδίας της Νέας Υόρκης, στο 
Σταθάκειο Κέντρο όπου θα φορέσουν τις παραδοσιακές στολές του Έλληνα Τσολιά.
Αμέσως μετά το 
λεωφορείο θα τους οδηγήσει στην διεύθυνση 64 St & 2nd Avenue, εκεί θα συναντήσουν τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βοστώνης κ. Βασίλειο Καυκά ο οποίος θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη από απόψε για να παραστεί στον επίσημο δείπνο στο Μανχάτταν. Όταν έρθει η σειρά τους θα μπουν στην παρέλαση η οποία αρχίζει στις 1:30μ.μ.
Μετά την παρέλαση θα μεταβούν πάλι στο 
Σταθάκειο για να αλλάξουν θα καθίσουν για φαγητό.  Στις 6:00μ.μ. θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής στη Βοστώνη όπου αναμένονται γύρω στις 10:00 το βράδυ.


Όσοι ενδιαφέρονται να πάνε στην παρέλαση της Νέας Υόρκης πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κ. Δημήτρη 
Παπασλή στους αριθμούς:
617-254-9327 & 617-787-3734

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου