Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Στη Νέα Υόρκη το τμήμα Ευζώνων της Βοστώνης

Σάββατο, 28 Μαρτίου, 2015
Αύριο στις 6:00πμ θα φύγει η αποστολή για τη Νέα Υόρκη του τμήματος των Ευζώνων της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) το οποίο θα παρελάσει στη μεγάλη γιορτή του Ελληνισμού της μείζωνος Νέας Υόρκης.
Εάν κάποιος ή κάποια θέλει να μεταβεί στη Νέα Υόρκη με το λεωφορείο των Ευζώνων (υπάρχουν μερικές θέσεις) υπάρχει ένα συμβολικό αντίτιμο των $30.


Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Αναχώρηση από το Κοινοτικό Κέντρο του Καθεδρικού 
Βοστώνης που βρίσκεται στη διεύθυνση 162 Goddard Avenue, Brookline. Τα αυτοκίνητα όσων πάνε στη Νέα Υόρκη μπορούν να σταθμεύσουν στο χώρο του Κοινοτικού κέντρου του Καθεδρικού.
Στις 11:00 η αποστολή θα είναι στα γραφεία της Ομοσπονδίας της Νέας Υόρκης, στο 
Σταθάκειο Κέντρο όπου θα φορέσουν τις παραδοσιακές στολές του Έλληνα Τσολιά.
Αμέσως μετά το 
λεωφορείο θα τους οδηγήσει στην διεύθυνση 64 St & 2nd Avenue, εκεί θα συναντήσουν τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βοστώνης κ. Βασίλειο Καυκά ο οποίος θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη από απόψε για να παραστεί στον επίσημο δείπνο στο Μανχάτταν. Όταν έρθει η σειρά τους θα μπουν στην παρέλαση η οποία αρχίζει στις 1:30μ.μ.
Μετά την παρέλαση θα μεταβούν πάλι στο 
Σταθάκειο για να αλλάξουν θα καθίσουν για φαγητό.  Στις 6:00μ.μ. θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής στη Βοστώνη όπου αναμένονται γύρω στις 10:00 το βράδυ.


Όσοι ενδιαφέρονται να πάνε στην παρέλαση της Νέας Υόρκης πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κ. Δημήτρη 
Παπασλή στους αριθμούς:
617-254-9327 & 617-787-3734

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου