Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Βενιζέλος: Σε «απόλυτο στρατηγικό εγκλωβισμό» η κυβέρνηση

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ

Βενιζέλος: Σε «απόλυτο στρατηγικό εγκλωβισμό» η κυβέρνησηΣυνολική κριτική στην κυβέρνηση έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνεδρίαση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, λέγοντας ότι στους δύο μήνες μετά τις εκλογές έχουν επιδεινωθεί όλα τα μεγέθη της οικονομίας και πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε «απόλυτο στρατηγικό εγκλωβισμό».

Τόνισε δε, ότι υπάρχει μια και μόνη εθνική στρατηγική και μια και μόνη αλήθεια και πως το ΠΑΣΟΚ δεν ζητεί αναδρομική δικαίωση και προσχώρηση στις θέσεις του, αλλά προσχώρηση στην κοινή λογική και την αλήθεια.
Ως προς τις διαδικασίες που αφορούν στο συνέδριο και που θα συνδυαστούν με αλλαγή ηγεσίας, ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι η θητεία του λήγει και δεν ανανεώνεται στο συνέδριο 15-17 Μαΐου και πρότεινε η εκλογή νέας ηγεσίας να γίνει στις 7 Ιουνίου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Ποτέ δεν μου άρεσαν οι μηδενιστές.  Αντίθετα μου αρέσουν αυτοί που αγωνίζονται ομαδικά για να πάμε μπροστά. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να δει η Ελλάδα "άσπρη μέρα". 
Ο Κύριος Βενιζέλος απέτυχε. Πολέμησε το ΓΑΠ για να πάρει τα ινία του ΠΑΣΟΚ και έφτασε το κόμμα στο πάτο  Οι στατιστικές λένε ότι εάν γινόταν εκλογές σήμερα το ΠΑΣΟΚ δεν θα έμπαινε στη βουλή!
Συστήνω το κ. Βενιζέλο να αποσυρθεί και να μην είναι ένας νέος Πάγκαλος που φωνάζει από τα "υψώματα" του πλούτου τους. Ο Ελληνικός λαός υποφέρει... και από αυτούς.  Good bye 
Evagelos  


Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου