Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015

Βενιζέλος: Σε «απόλυτο στρατηγικό εγκλωβισμό» η κυβέρνηση

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ

Βενιζέλος: Σε «απόλυτο στρατηγικό εγκλωβισμό» η κυβέρνησηΣυνολική κριτική στην κυβέρνηση έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνεδρίαση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, λέγοντας ότι στους δύο μήνες μετά τις εκλογές έχουν επιδεινωθεί όλα τα μεγέθη της οικονομίας και πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε «απόλυτο στρατηγικό εγκλωβισμό».

Τόνισε δε, ότι υπάρχει μια και μόνη εθνική στρατηγική και μια και μόνη αλήθεια και πως το ΠΑΣΟΚ δεν ζητεί αναδρομική δικαίωση και προσχώρηση στις θέσεις του, αλλά προσχώρηση στην κοινή λογική και την αλήθεια.
Ως προς τις διαδικασίες που αφορούν στο συνέδριο και που θα συνδυαστούν με αλλαγή ηγεσίας, ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι η θητεία του λήγει και δεν ανανεώνεται στο συνέδριο 15-17 Μαΐου και πρότεινε η εκλογή νέας ηγεσίας να γίνει στις 7 Ιουνίου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Ποτέ δεν μου άρεσαν οι μηδενιστές.  Αντίθετα μου αρέσουν αυτοί που αγωνίζονται ομαδικά για να πάμε μπροστά. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να δει η Ελλάδα "άσπρη μέρα". 
Ο Κύριος Βενιζέλος απέτυχε. Πολέμησε το ΓΑΠ για να πάρει τα ινία του ΠΑΣΟΚ και έφτασε το κόμμα στο πάτο  Οι στατιστικές λένε ότι εάν γινόταν εκλογές σήμερα το ΠΑΣΟΚ δεν θα έμπαινε στη βουλή!
Συστήνω το κ. Βενιζέλο να αποσυρθεί και να μην είναι ένας νέος Πάγκαλος που φωνάζει από τα "υψώματα" του πλούτου τους. Ο Ελληνικός λαός υποφέρει... και από αυτούς.  Good bye 
Evagelos  


Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου