Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Άρρωστος ο πιλότος του Α320 της Lufthansa

Ο Λούμπιτς ήταν «ανίκανος προς εργασία» σύμφωνα με ιατρικό σημείωμα που βρέθηκε σπίτι του

Αποδείξεις ότι ο 28χρονος συγκυβερνήτης του A320 Αντρέας Λούμπιτς έκρυβε την ασθένεια του από εργοδότες και συναδέλφους βρήκε η γερμανική εισαγγελία του Ντίσελντορφ στο σπίτι του Πηγή: REUTERS
Ο Λούμπιτς ήταν «ανίκανος προς εργασία» σύμφωνα με ιατρικό σημείωμα που βρέθηκε σπίτι του
Αποδείξεις ότι ο 28χρονος συγκυβερνήτης του A320 Αντρέας Λούμπιτς έκρυβε την ασθένεια του τόσο από τους εργοδότες του όσο και από τους συναδέλφους του βρήκαν οι γερμανικές Αρχές στο σπίτι του.
Οπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή, η γερμανική εισαγγελία του Ντίσεντλορφ κατέσχεσε ιατρικά ντοκουμέντα από το σπίτι του Λούμπιτς, τα οποία υποδηλώνουν «συγκεκριμένη νόσο και την κατάλληλη ιατρική θεραπεία».
Κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν σκισμένα έγγραφα αναρρωτικής άδειας, που περιέχουν λεπτομερή στοιχεία, και αφορούν και την ημέρα του γεγονότος, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εισαγγελίας που δεν προσδιορίζει το είδος της ασθένειας.
«Κατασχέθηκαν έγγραφα με ιατρικό περιεχόμενο που δείχνουν διαγνωσμένη νόσο και αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή από τους γιατρού», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
«Το γεγονός ότι υπάρχουν ιατρικά σημειώματα που αναφέρουν ότι είναι ανίκανος προς εργασία, ανάμεσα σε άλλα πράγματα, που βρέθηκαν σκισμένα, τα οποία ήσαν πρόσφατα και αφορούσαν ακόμη και την ημέρα του εγκλήματος, υποστηρίζουν το συμπέρασμα, που βασίζεται στην προκαταρκτική εξέταση, ότι ο νεκρός είχε αποκρύψει την ασθένειά του από τον εργοδότη του και τους συναδέλφους του», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Τα έγγραφα βρέθηκαν κατά τις έρευνες στα σπίτια του Λούμπιτς στο Ντίσελντορφ και το Μονταμπάουρ στο κρατίδιο Ρηνανίας-Παλατινάτου.
Κατά τις έρευνες δεν βρέθηκε αποχαιρετιστήριο σημείωμα που να στηρίζει την υπόθεση της προμελετημένης ενέργειας, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου