Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Άρρωστος ο πιλότος του Α320 της Lufthansa

Ο Λούμπιτς ήταν «ανίκανος προς εργασία» σύμφωνα με ιατρικό σημείωμα που βρέθηκε σπίτι του

Αποδείξεις ότι ο 28χρονος συγκυβερνήτης του A320 Αντρέας Λούμπιτς έκρυβε την ασθένεια του από εργοδότες και συναδέλφους βρήκε η γερμανική εισαγγελία του Ντίσελντορφ στο σπίτι του Πηγή: REUTERS
Ο Λούμπιτς ήταν «ανίκανος προς εργασία» σύμφωνα με ιατρικό σημείωμα που βρέθηκε σπίτι του
Αποδείξεις ότι ο 28χρονος συγκυβερνήτης του A320 Αντρέας Λούμπιτς έκρυβε την ασθένεια του τόσο από τους εργοδότες του όσο και από τους συναδέλφους του βρήκαν οι γερμανικές Αρχές στο σπίτι του.
Οπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή, η γερμανική εισαγγελία του Ντίσεντλορφ κατέσχεσε ιατρικά ντοκουμέντα από το σπίτι του Λούμπιτς, τα οποία υποδηλώνουν «συγκεκριμένη νόσο και την κατάλληλη ιατρική θεραπεία».
Κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν σκισμένα έγγραφα αναρρωτικής άδειας, που περιέχουν λεπτομερή στοιχεία, και αφορούν και την ημέρα του γεγονότος, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εισαγγελίας που δεν προσδιορίζει το είδος της ασθένειας.
«Κατασχέθηκαν έγγραφα με ιατρικό περιεχόμενο που δείχνουν διαγνωσμένη νόσο και αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή από τους γιατρού», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
«Το γεγονός ότι υπάρχουν ιατρικά σημειώματα που αναφέρουν ότι είναι ανίκανος προς εργασία, ανάμεσα σε άλλα πράγματα, που βρέθηκαν σκισμένα, τα οποία ήσαν πρόσφατα και αφορούσαν ακόμη και την ημέρα του εγκλήματος, υποστηρίζουν το συμπέρασμα, που βασίζεται στην προκαταρκτική εξέταση, ότι ο νεκρός είχε αποκρύψει την ασθένειά του από τον εργοδότη του και τους συναδέλφους του», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Τα έγγραφα βρέθηκαν κατά τις έρευνες στα σπίτια του Λούμπιτς στο Ντίσελντορφ και το Μονταμπάουρ στο κρατίδιο Ρηνανίας-Παλατινάτου.
Κατά τις έρευνες δεν βρέθηκε αποχαιρετιστήριο σημείωμα που να στηρίζει την υπόθεση της προμελετημένης ενέργειας, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου