Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Μεγαλιώδης η Παρέλαση της Νέας Υόρκης

Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2015
Δεκάδες χιλιάδες παρήλασαν στην Ελληνική Παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Υόρκης. Επί 3 ώρες και 15 λεπτά περνούσαν τμήματα μπροστά από την εξέδρα των επισήμων.
Τμήματα από τη Μητροπολιτική Νέα Υόρκη και Νέα Ιερσέη καθώς και το Κοννέκτικατ από Ελληνικές κοινότητες αλλά και από εθνικοτοπυκούς Συλλόγους και Ομοσπονδίες.
Ήταν η γιορτή του Ενωμένου Ελληνισμού όπου κρατώντας τις Ελληνικές και Αμερικάνικες Σημαίες φώναζαν "Ζήτω Η Ελλάδα", "Ζήτω ο Ελληνισμός"...
Στους επισήμους ο Υπουργός Αμύνης κ. ΠάνAndrew Cuomoς Καμμένος, ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo, ο Δήμαρχος  Bill de Blasio, Chuch Schumer, ο Αρχηγός το Ελληνικού ΓΕΣ και ο Αρχηγός του ΓΕΝ, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ. Δημήτριος, ο κ. Γεώργιος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος των Δημάρχων Ελλάδος, ο Δήμαρχος Χίου, ο κ. Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης, ο κ. Στάθης Καραντώνης Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φιλαδέλφειας και άλλοι.
Η προεδρική Φρουρά που ήρθε από την Αθήνα καταχειροκροτήθηκε όπως το ίδιο έγινε και με το τμήμα Ευζώνων της Βοστώνης
Σύμφωνα με τους οργανωτές ο κόσμος ξεπέρασε τις 100,000.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου