Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Μεγαλιώδης η Παρέλαση της Νέας Υόρκης

Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2015
Δεκάδες χιλιάδες παρήλασαν στην Ελληνική Παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Υόρκης. Επί 3 ώρες και 15 λεπτά περνούσαν τμήματα μπροστά από την εξέδρα των επισήμων.
Τμήματα από τη Μητροπολιτική Νέα Υόρκη και Νέα Ιερσέη καθώς και το Κοννέκτικατ από Ελληνικές κοινότητες αλλά και από εθνικοτοπυκούς Συλλόγους και Ομοσπονδίες.
Ήταν η γιορτή του Ενωμένου Ελληνισμού όπου κρατώντας τις Ελληνικές και Αμερικάνικες Σημαίες φώναζαν "Ζήτω Η Ελλάδα", "Ζήτω ο Ελληνισμός"...
Στους επισήμους ο Υπουργός Αμύνης κ. ΠάνAndrew Cuomoς Καμμένος, ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo, ο Δήμαρχος  Bill de Blasio, Chuch Schumer, ο Αρχηγός το Ελληνικού ΓΕΣ και ο Αρχηγός του ΓΕΝ, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ. Δημήτριος, ο κ. Γεώργιος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος των Δημάρχων Ελλάδος, ο Δήμαρχος Χίου, ο κ. Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης, ο κ. Στάθης Καραντώνης Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φιλαδέλφειας και άλλοι.
Η προεδρική Φρουρά που ήρθε από την Αθήνα καταχειροκροτήθηκε όπως το ίδιο έγινε και με το τμήμα Ευζώνων της Βοστώνης
Σύμφωνα με τους οργανωτές ο κόσμος ξεπέρασε τις 100,000.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου