Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Νέα Υόρκη: Κατέρρευσε κτήριο μετά από ισχυρή έκρηξη

 Παρασκευή, 27 Μαρτίου, 2015
Μία έκρηξη συγκλόνισε την περιοχή East Village της Νέας Υόρκης, ενώ ακολούθηκε κατάρρευση κτηρίου, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Συγκεκριμένα, σε διαρροή αερίου στο εστιατόριο Sushi Park, που στεγαζόταν στο υπόγειο, φέρεται να αποδίδεται η σφοδρότατη έκρηξη που προκάλεσε την κατάρρευση του κτηρίου. Τα διεθνή μέσα κάνουν λόγο για 30 τραυματίες, όπως επιβεβαιώνουν και οι αρχές της περιοχής, τη στιγμή που οι φλόγες έχουν τυλίξει δύο κτήρια και οι πυροσβέστες καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε η πυρκαγιά να μην επεκταθεί σε άλλα κτήρια.
«Ένα άτομο έχει ήδη μεταφερθεί με ασθενοφόρο, ενώ η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη», ενώ όπως μεταδίδει το το New York Daily News, τέσσερα άτομα έχουν ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τραυματισμένοι φέρονται να είναι και δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στο σημείο. Δύο ακόμη άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Presbyterian Hospital Cornell της Νέας Υόρκης με πολλαπλά εγκαύματα.
Ζωντανά πλάνα τοπικού τηλεοπτικού σταθμού έδειχναν κτήριο με διαμερίσματα να τυλίγεται στις φλόγες και τους πυκνούς καπνούς. Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός επίσης ανέφερε ότι προηγήθηκε μία μέγάλη έκρηξη στο σημείο, ενώ ένα παρακείμενο κτήριο επίσης τυλίχθηκε στις φλόγες.
Διασώστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Νέας Υόρκης βρίσκονται στο σημείο, το οποίο βρίσκεται επί της Second Avenue and East 7th Street στο Μανχάταν σύμφωνα με τις αρχές. Στο συγκεκριμένο κτήριο στεγάζονταν 25 διαμερίσματα, ενώ άμεσα στάλθηκαν 100 πυροσβέστες στο σημείο.
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 15.15 (τοπική ώρα) με τη φωτιά να εξαπλώνεται ραγδαία μέσα σε διάστημα μισής ώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου