Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

1η Γιορτή προβατίνας στην Πηνεία!

Κυριακή, 22 Μαρτίου, 2015

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Παρασκευή 27 Μαρτίου από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι θα γίνει φιλοξενία των δημοτικών σχολείων από το Σύλλογο στη φάρμα Πολυζωγόπουλου.
Το Σάββατο 28 Μαρτίου από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ θα λειτουργήσει στο δημοτικό σχολείο Εφύρας έκθεση εφοδίων, εργαλείων, μηχανημάτων και εγκαταστάσεων.
Την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 10 το πρωί στην πλατεία στο Σιμόπουλο γιορτή με δωρεάν βραστή και ψητή προβατίνα και κρασί και πλούσιο δημοτικό πρόγραμμα με χορευτικά της περιοχής.
Συνδιοργανωτές στην εκδήλωση είναι η ΟΑΣΗ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Έκφραση», ο Σύλλογος Νέων Πηνείας, ο Σύλλογος γυναικών Σιμόπουλου και ο Σύλλογος Ακροποταμιάς.
Η οργανωτική επιτροπή τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο της Αμαλιάδας και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου