Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Oι Εύζωνες της Βοστώνης και ο χαιρετισμός του Προέδρου της Ομοσπονδίας


Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2015

Μακρά συζήτηση είχε ο ς Ελλάδος κ. Πάνος Καμμένος Υπουργός Άμυνας της Ελλάδος με τον Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) κ. Βασίλειο Καυκά, ο οποίος ήταν επίσημα προσκεκλημένος, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κατά τον επίσημο δείπνο στο ξενοδοχείο Χίλτον του Μανχάταν.

Η συζήτηση συνεχίστηκε την Κυριακή το πρωί στο ξενοδοχείο Harmonie Club λίγο πριν αρχίσει η παρέλαση του Ελληνισμού όπου ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της 
Βοστώνης έκανε χαιρετισμό.  

Στην παρέλαση της Νέας Υόρκης συμμετείχαν και οι ΕΥΖΩΝΕΣ της Βοστώνης, το επίλεκτο τμήμα των νέων της Ελληνικής Ομογένειας της Νέας Αγγλίας συνοδευόμενο από τον Α' Αντιπρόεδρο κ. Μιλτιάδη Αθανασόπουλο, τον κ. Δημήτρη Παπασλή και τον κ. Ιωάννη Κατσαρό.
Χαρακτηριστικό είναι ότι το τμήμα Ευζώνων της Ομοσπονδίας της Βοστώνης παρήλασε σε άκρως τιμητική θέση στην αρχή της παρελάσεως και μόλις πίσω από την προεδρική φρουρά που είχε έρθει από την Ελλάδα. Μάλιστα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς κατέβηκε από την εξέδρα των επισήμων λίγο πριν περάσει το άγημα του τμήματος των Ευζώνων της Βοστώνης και παρήλασε μαζί τους.
Λίγο αργότερα στην εξέδρα των επισήμων αλλά και την Κυριακή το βράδυ μετά από την παρέλαση, στο 
Σταθάκειο Κέντρο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Βοστώνης έλαβε τα συγχαρητήρια για το τμήμα Ευζώνων της Βοστώνης.
Ο κ. 
Καυκάς στην ομιλία του είπε για την προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να ενωθεί ο Ελληνισμός ποιό πολύ. 

"Ήρθαμε από τη Βοστώνη να συμμετάσχουμε μαζί σας στην παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Υόρκης.  Συγχαρητήρια για την μεγάλη παρέλαση και συμμετοχή, και σας καλούμε να έρθετε την Κυριακή 26 Απριλίου στη Βοστώνη, στη παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας, στην Αθήνα της Αμερικής. Πατριώτες και Πατριώτισσες η Ένωση και Συνεργασία του Ελληνισμού της Αμερικής, του Ελληνισμού όλου του κόσμου θα κάνει την Ελλάδα ποιό δυνατή στις προκλήσεις των όποιων εχθρών της Πατρίδας.  Πριν ένα μήνα συναντηθήκαμε αντιπρόσωποι Ομοσπονδιών, εδώ στη Νέα Υόρκη, και μιλήσαμε για συνεργασία και καλύτερη επικοινωνία.  Ενωμένοι θα πάμε μπροστά.  Σας περιμένουμε στη Βοστώνη."

Στη φωτογραφία ο κ. 
Καμμένος με τους Ηλειακής καταγωγής κ.κ. Δημήτρη Καυκά δικηγόρο, πρώην Πρόεδρο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας, Βασίλειο Καυκά, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης και Νικόλαο Κωστόπουλο, πρώην Πρόεδρο του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Υόρκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου