Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

Φάρμακα για την αντιμετώπιση ψυχοσωματικών διαταραχών και προβλημάτων όρασης βρέθηκαν στο σπίτι του πιλότου Λούμπιτς

Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2015

Ελικόπτερο με γάλλους διασώστες πάνω από συντρίμμια του αεροσκάφουςΠηγή: REUTERS
Φάρμακα για την αντιμετώπιση ψυχοσωματικών διαταραχών και προβλημάτων όρασης βρέθηκαν στο σπίτι του Λούμπιτς
Η γερμανική αστυνομία ανακάλυψε «μια μεγάλη ποσότητα φαρμάκων» που προορίζονται για την αντιμετώπιση και θεραπεία ψυχοσωματικών διαταραχών στην κατοικία του Αντρέας Λούμπιτς, αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα Welt am Sonntag.
Παράλληλα, η εφημερίδα New York Times αναφέρει ότι ο 28χρονος πιλότος της Germanwings είχε προβλήματα με την όρασή του, για τα οποία έπαιρνε φάρμακα και ότι οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο να ήταν αυτά τα προβλήματα ψυχοσωματικά, λόγω της κατάθλιψής από την οποία φέρεται να υπέφερε.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών στο διαμέρισμα του νεαρού άνδρα στο Ντίσελντορφ (δυτικά), οι ερευνητές ανακάλυψαν έναν «μεγάλο αριθμό φαρμάκων για την αντιμετώπιση ψυχοσωματικών νόσων» επισημαίνεται στην κυριακάτικη έκδοση της γερμανικής εφημερίδας Die Welt.
Κληθέντες από το Γαλλικό Πρακτορείο να σχολιάσουν σχετικά, γάλλοι και γερμανοί ερευνητές δεν θέλησαν ούτε να επιβεβαιώσουν ούτε να διαψεύσουν αυτήν την πληροφορία.
Το νεαρό άνδρα παρακολουθούσαν επιπλέον «πολλοί νευρολόγοι και ψυχίατροι», συνεχίζει η εφημερίδα, επικαλούμενη έναν «υψηλόβαθμο ερευνητή».
Ο Λούμπιτς υπέφερε από έντονο στρες και βαριάς μορφής κατάθλιψη, σύμφωνα με προσωπικά έγγραφα που ανακάλυψαν οι ερευνητές.
Αντιθέτως, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει ότι ο 27χρονος ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες ή αλκοόλ. Δεν βρέθηκε καμία ναρκωτική ουσία.
Η αστυνομία, εξάλλου, «αυτή τη στιγμή» εξετάζει και υποβάλλει σε ερωτήσεις τους φίλους, τους συναδέλφους και τους γνωστούς του συγκυβερνήτη, έγραψε επιπλέον η Welt am Sonntag
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου