Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

Η κυβέρνηση φέρνει για συζήτηση στη Βουλή την παράταση της δανειακής σύμβασης

Τετάρτη, 25η Μαρτίου, 2015
Σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου

«Θα καταδειχθεί τι καμία δέσμευση δεν υπάρχει και απλά δίνεται ο χρόνος για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης»

«Η κυβέρνηση θα φέρει στη Βουλή για συζήτηση την παράταση της δανειακής σύμβασης, που υπέγραψε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.
«Εκεί» σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «θα καταδειχθεί ότι καμία δέσμευση δεν υπάρχει και απλά δίνεται ο χρόνος για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης, που βρίσκεται σε εξέλιξη».
«Μια συμφωνία που ακύρωσε το email Χαρδούβελη, θέτοντας μια εθνική μεταρρυθμιστική ατζέντα» καταλήγουν οι πηγές του Μεγάρου Μαξίμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου