Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

Η Σελίν Ντιόν ξεσπά σε δάκρυα για τον καρκίνο του άντρα της

Τετάρτη, 25η Μαρτίου, 2015Σε συνέντευξή της

«Δεν μπορεί να φάει και τον ταΐζω εγώ», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια - Εχει αποσυρθεί τον τελευταίο χρόνο για να φορντίσει τον άντρα της που πάσχει από καρκίνο στο φάρυγγα

Δεν άντεξε τη συγκίνηση και ξέσπασε σε δάκρυα η Σελίν Ντιόν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ABC, με αφορμή την ασθένεια του άντρα και μάνατζέρ της, Ρενέ Ανζελί. Ο μουσικός παραγωγός πάσχει από καρκίνο στο φάρυγγα και η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε με τα μάτια της βουρκωμένα: «Δεν μπορεί να φάει και τον ταΐζω εγώ».

Είναι η δεύτερη φορά που ο Ανζελί παλεύει με τον καρκίνο και η Σελίν Ντιόν αποσύρθηκε από την καριέρα της ώστε να φροντίσει τον πατέρα των τριών παιδιών τους. 

«Δεν μπορεί να φάει και τον ταΐζω. Εχει ένα ειδικό σωληνάκι για να τρώει και πρέπει να τον ταΐζω τρεις φορές την ημέρα», είπε.
«Παίρνουμε τη ζωή μέρα με τη μέρα» είπε σε μια πολύ συναισθηματική συνέντευξη.
Πηγή: World News Videos | US News Videos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου