Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

Reuters: Η Ελλάδα θα ξεμείνει από χρήματα στις 20 Απριλίου!

ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΑΝΕΙΣΜΟ
Τετάρτη, 25η Μαρτίου, 2015
Η Ελλάδα θα ξεμείνει από χρήματα την 20ή Απριλίου εάν δεν λάβει περαιτέρω δανεισμό από τους πιστωτές της, διατείνεται μια πηγή που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters χωρίς να την κατονομάζει.
Reuters: Η Ελλάδα θα ξεμείνει από χρήματα στις 20 Απριλίου!Η πηγή αυτή, η οποία σύμφωνα με το πρακτορείο είναι ενήμερη για τα ελληνικά δημοσιονομικά, ανέφερε ότι “παρότι θα είναι δύσκολο, η χώρα μπορεί να τα καταφέρει χωρίς βοήθεια μέχρι περίπου την 20ή Απριλίου, αξιοποιώντας τον βραχυπρόθεσμο δανεισμό από κρατικούς φορείς” που αγοράζουν έντοκα γραμμάτια του ελληνικού δημοσίου.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Αθήνα ελπίζει ότι εάν οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης εγκρίνουν τον κατάλογο των μεταρρυθμίσεων που προτείνει, θα καταστεί δυνατή η επιστροφή στην Ελλάδα ενός ποσού ύψους 1,9 δισεκατομμυρίων ευρώ, δηλαδή των κερδών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από τις αγοραπωλησίες ελληνικών ομολόγων.
Ακόμη η ελληνική κυβέρνηση αναμένει να της επιστραφεί ένα ποσό περίπου 1,2 δισεκ. ευρώ από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, πάντοτε κατά την ίδια πηγή.
Πηγή: Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου