Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Σε τροχαίο ενεπλάκησαν Μόρας, Φετφατζίδης και Ταχτσίδης

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙ

Σε τροχαίο ενεπλάκησαν Μόρας, Φετφατζίδης και Ταχτσίδης
Σε τροχαίο ενεπλάκησαν, ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, Μόρας, Φετφατζίδης και Ταχτσίδης, οι οποίοι επέβαιναν σε ταξί για το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, προκειμένου να αναχωρήσουν για την Ιταλία, όπου αγωνίζονται.

Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2015
Οι τρεις διεθνείς δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή με προορισμό την Αθήνα, προκειμένου να πάρουν πτήση για την Ιταλία όπου και αγωνίζονται, όμως οδηγός του ταξί που τους μετέφερε στο αεροδρόμιο, για αδιευκρίνιστο λόγο έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το ταξί να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο όχημα.
Από τη σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός ταξί έχασε τη ζωή του, όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Βουδαπέστη. Όσο για τους τρεις ποδοσφαιριστές, ήταν τυχεροί στην ατυχία τους.
Ο μεν Φετφατζίδης χτύπησε ελαφρά στο κεφάλι και του έγιναν ράμματα, ο Ταχτσίδης στο γόνατο όπου επίσης του έγιναν ράμματα.
Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ, έχει ως εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία.
<p>  Φωτογραφίες από το σημείο τητου τροχαίου που ενεπλάκησαν οι Μόρας, Φετφατζίδης και Ταχτσίδης. Πηγή φωτό: hvg.hu</p>
Φωτογραφίες από το σημείο τητου τροχαίου που ενεπλάκησαν οι Μόρας, Φετφατζίδης και Ταχτσίδης. Πηγή φωτό: hvg.hu
Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.
Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου