Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Μεγάλη προσπάθεια της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας


Στη παρέλαση της Νέας Υόρκης η Ομοσπονδία των Μακεδονικών Σωματείων Αμερικής με τον Πρόεδρο της κ. Δημήτρη Χατζή έκανε μία σπουδαία προσπάθεια να συγκεντρώσει υπογραφές οι οποίες θα σταλούν στον Πρόεδρο 
Ομπάμα.
Πράγματι χιλιάδες υπογραφές συγκεντρώθηκαν και είναι στα χέρια του Προέδρου της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες.
Οι υπογραφές θα σταλούν στον Πρόεδρο της Αμερικής 
Μπαράκ Ομπάμα στη προσπάθεια να ανατραπεί η προσωρινή απόφαση του πρώην Προέδρου Μπους ο οποίος αναγνώρισε "προσωρινά" τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία κάτι που είναι αντίθετο με τις αποφάσεις του ΟΗΕ το οποίο έχει αναγνωρίσει το κρατίδιο με το όνομα Πρώην Δημοκρατία της Μακεδονίας (F.Y.R.O.M).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου