Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Δυο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστές ανάμεσα στους νεκρούς του Airbus που συνετρίβη στις Άλπεις

 Παρασκευή, 27 Μαρτίου, 2015Ούτε ένας επιζών από τη συντριβή του αεροσκάφους Airbus A320 της γερμανικής εταιρείας Germanwings το οποίο πραγματοποιούσε την πτήση Βαρκελώνη-Ντίσελντορφ και έπεσε το μεσημέρι της Τρίτης στις νότιες γαλλικές Άλπεις. Τα αίτια της τραγωδίας; Ακόμη παραμένουν άγνωστα χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί τίποτα! 
Όπως έγινε γνωστό, το αεροσκάφος μετέφερε 150 άτομα -144 επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος- και σύμφωνα με την εταιρεία, από τους επιβάτες οι 67 ήταν Γερμανοί, οι 42 Ισπανοί, οι 39 Τούρκοι, ενώ υπήρχε τουλάχιστον ένας Βέλγος. Πιο αναλυτικά, στο αεροπλάνο επέβαιναν 60 γυναίκες, 82 άνδρες και δύο μωρά, τα οποία είχαν ισπανική υπηκοότητα.
Στο Σίδνεϊ ανακοινώθηκε ο θάνατος δύο Αυστραλών, ενώ το υπουργείο Εξωτερικών της Κολομβίας εξέφρασε τη θλίψη του για το θάνατο δύο Κολομβιανών. Το βελγικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε το θάνατο τουλάχιστον ενός Βέλγου πολίτη. Ένας Δανός και δύο Αργεντινοί ήταν επίσης επί του αεροσκάφους, σύμφωνα με την Κοπεγχάγη και το Μπουένος Άιρες, Το Μεξικό ερευνά την πιθανή παρουσία δύο πολιτών του επί των επιβατών
Εν τω μεταξύ, η Όπερα του Ντίσελντορφ έχασε δύο από τα διασημότερα μέλη της στο πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα στις γαλλικές Άλπεις. Ο μπάσος βαρύτονος Όλεγκ Μπρίγιακ 54 ετών και η κοντράλτο Μαρία Ράντνερ 33 ετών επέβαιναν στη μοιραία πτήση. 
 «Χάσαμε έναν εκπληκτικό τραγουδιστή, αλλά και άνθρωπο, Είμαστε συντετριμμένοι», δήλωσε ο διευθυντής της όπερας του Ντίσελντορφ, Κριστόφ Μέιερ, για τον Όλεγκ Μπρίγιακ 
Ο Μπρίγιακ μόλις είχε ολοκληρώσει μια σειρά εμφανίσεων στο Gran Teatre del Liceu της Βαρκελώνης.
Ο χώρος της Οπερας θρηνεί ωστόσο και άλλη μια απώλεια από την τραγωδία της συντριβής του αεροσκάφους. Η Μαρία Ράντνερ, επίσης τραγουδίστρια της όπερας, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 150 θύματα.
Ταξίδευε μαζί με τον άντρα και το μωρό τους και επέστρεφε από τη Βαρκελώνη όπου μαζί με τον Μπρίγιακ έκαναν περιοδεία.
Η Όπερα του Ντίσελντορφ επιβεβαίωσε ότι και οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονταν στο μοιραίο Boeing που συνετρίβη στις Αλπεις.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου