Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

«Η καμπάνα του Πόντου χτυπάει στη Βοστώνη». Ελάτε το Σάββατο, 1η Φεβρουαρίου

Ο Ποντιακός Σύλλογος "Παναγία Σουμελά" Βοστώνης σας προσκαλεί όλους και όλες...
Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου στις 7:00μ.μ. όλοι στην αίθουσα δεξιώσεων του Αγίου Νεκταρίου στο 39 Belgrade Avnue, Boston, Massachusetts, USA να σας  διασκεδάσουμε και να ζήσουμε  μαζί τα ήθη και έθιμα της ράτσας μας, με ένα καλλιτεχνικό επιτελείο που δεν ξανά έγινε. Μια  φανταστική ορχήστρα. Στο τραγούδι Γιώργος Ιωαννίτης που έρχεται  για πρώτη φορά στην Βοστώνη,  το αηδόνι του Πόντου, στα πλήκτρα  ο μαέστρος Χρήστος Κεμανατζίδης, στην Λύρα ο Θεσσαλονικιός που τώρα πολιτογραφήθηκε Βοστωνέζος, Γιώργος Αλεξανδρίδης, ο πολυτάλαντος Γιάννης Απατζίδης στα ντραμς, στον ήχο και Νταούλι ο Αντιπρόεδρος μας Γιώτης Βασιλειάδης,  ο ανεπανάληπτος Σταύρος Πετρίδης στην Λύρα και μπουζούκι,  τους πλαισιώνουν ο Κώστας Φετφατζίδης Λύρα και  Αγγείο, ο Νίκος Απατζίδης στην Λύρα, ο Στάθης Κυριακίδης Λύρα και τραγούδι   και ο Κώστας Απατζιδης στο νταούλι και το τραγούδι, καθώς και τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου. 
Nαι, ναι καλά διαβάσατε τα χορευτικά  γιατί ο σύλλογος μας διαθέτει τρία διαφορετικά ηλικιακά χορευτικά τμήματα,  που  είναι οι  ελπίδα και το αύριο του Συλλόγου τα Νέα παιδιά που θα διατηρήσουν τις ποντιακές Ρίζες μας καθαρές από ξένες επιρροές και ιδέες, είναι τα παιδιά που θα κρατήσουν και θα μεταδώσουν το Ποντιακό φιλότιμο.

Φέρτε μαζί σας το κέφι και τον ενθουσιασμό σας, το κότσαρι θα έχει την τιμητική του.
Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 1η του Φλεβάρη στις 7 το απόγευμα στον Άγιο Νεκτάριο στην κάτω αίθουσα για ένα ατελείωτο γλέντι ένα πραγματικό 
ΠΟΝΤΙΑΚΟ  ΧΟΡΟ - ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΚΕΦΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου