Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

«Η καμπάνα του Πόντου χτυπάει στη Βοστώνη». Ελάτε το Σάββατο, 1η Φεβρουαρίου

Ο Ποντιακός Σύλλογος "Παναγία Σουμελά" Βοστώνης σας προσκαλεί όλους και όλες...
Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου στις 7:00μ.μ. όλοι στην αίθουσα δεξιώσεων του Αγίου Νεκταρίου στο 39 Belgrade Avnue, Boston, Massachusetts, USA να σας  διασκεδάσουμε και να ζήσουμε  μαζί τα ήθη και έθιμα της ράτσας μας, με ένα καλλιτεχνικό επιτελείο που δεν ξανά έγινε. Μια  φανταστική ορχήστρα. Στο τραγούδι Γιώργος Ιωαννίτης που έρχεται  για πρώτη φορά στην Βοστώνη,  το αηδόνι του Πόντου, στα πλήκτρα  ο μαέστρος Χρήστος Κεμανατζίδης, στην Λύρα ο Θεσσαλονικιός που τώρα πολιτογραφήθηκε Βοστωνέζος, Γιώργος Αλεξανδρίδης, ο πολυτάλαντος Γιάννης Απατζίδης στα ντραμς, στον ήχο και Νταούλι ο Αντιπρόεδρος μας Γιώτης Βασιλειάδης,  ο ανεπανάληπτος Σταύρος Πετρίδης στην Λύρα και μπουζούκι,  τους πλαισιώνουν ο Κώστας Φετφατζίδης Λύρα και  Αγγείο, ο Νίκος Απατζίδης στην Λύρα, ο Στάθης Κυριακίδης Λύρα και τραγούδι   και ο Κώστας Απατζιδης στο νταούλι και το τραγούδι, καθώς και τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου. 
Nαι, ναι καλά διαβάσατε τα χορευτικά  γιατί ο σύλλογος μας διαθέτει τρία διαφορετικά ηλικιακά χορευτικά τμήματα,  που  είναι οι  ελπίδα και το αύριο του Συλλόγου τα Νέα παιδιά που θα διατηρήσουν τις ποντιακές Ρίζες μας καθαρές από ξένες επιρροές και ιδέες, είναι τα παιδιά που θα κρατήσουν και θα μεταδώσουν το Ποντιακό φιλότιμο.

Φέρτε μαζί σας το κέφι και τον ενθουσιασμό σας, το κότσαρι θα έχει την τιμητική του.
Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 1η του Φλεβάρη στις 7 το απόγευμα στον Άγιο Νεκτάριο στην κάτω αίθουσα για ένα ατελείωτο γλέντι ένα πραγματικό 
ΠΟΝΤΙΑΚΟ  ΧΟΡΟ - ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΚΕΦΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου