Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

«Η καμπάνα του Πόντου χτυπάει στη Βοστώνη». Ελάτε το Σάββατο, 1η Φεβρουαρίου

Ο Ποντιακός Σύλλογος "Παναγία Σουμελά" Βοστώνης σας προσκαλεί όλους και όλες...
Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου στις 7:00μ.μ. όλοι στην αίθουσα δεξιώσεων του Αγίου Νεκταρίου στο 39 Belgrade Avnue, Boston, Massachusetts, USA να σας  διασκεδάσουμε και να ζήσουμε  μαζί τα ήθη και έθιμα της ράτσας μας, με ένα καλλιτεχνικό επιτελείο που δεν ξανά έγινε. Μια  φανταστική ορχήστρα. Στο τραγούδι Γιώργος Ιωαννίτης που έρχεται  για πρώτη φορά στην Βοστώνη,  το αηδόνι του Πόντου, στα πλήκτρα  ο μαέστρος Χρήστος Κεμανατζίδης, στην Λύρα ο Θεσσαλονικιός που τώρα πολιτογραφήθηκε Βοστωνέζος, Γιώργος Αλεξανδρίδης, ο πολυτάλαντος Γιάννης Απατζίδης στα ντραμς, στον ήχο και Νταούλι ο Αντιπρόεδρος μας Γιώτης Βασιλειάδης,  ο ανεπανάληπτος Σταύρος Πετρίδης στην Λύρα και μπουζούκι,  τους πλαισιώνουν ο Κώστας Φετφατζίδης Λύρα και  Αγγείο, ο Νίκος Απατζίδης στην Λύρα, ο Στάθης Κυριακίδης Λύρα και τραγούδι   και ο Κώστας Απατζιδης στο νταούλι και το τραγούδι, καθώς και τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου. 
Nαι, ναι καλά διαβάσατε τα χορευτικά  γιατί ο σύλλογος μας διαθέτει τρία διαφορετικά ηλικιακά χορευτικά τμήματα,  που  είναι οι  ελπίδα και το αύριο του Συλλόγου τα Νέα παιδιά που θα διατηρήσουν τις ποντιακές Ρίζες μας καθαρές από ξένες επιρροές και ιδέες, είναι τα παιδιά που θα κρατήσουν και θα μεταδώσουν το Ποντιακό φιλότιμο.

Φέρτε μαζί σας το κέφι και τον ενθουσιασμό σας, το κότσαρι θα έχει την τιμητική του.
Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 1η του Φλεβάρη στις 7 το απόγευμα στον Άγιο Νεκτάριο στην κάτω αίθουσα για ένα ατελείωτο γλέντι ένα πραγματικό 
ΠΟΝΤΙΑΚΟ  ΧΟΡΟ - ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΚΕΦΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου