Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Έτοιμος για αλλαγές ο Barack Obama

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2014
Στον Αμερικάνικο λαό μίλησε πριν λίγο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα από το Καπιτώλιο όπου ήταν κατάμεστο από την αφρόκρεμα των ενεργών πολιτικών και των δύο κομμάτων αλλά και από την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, των δικαστών του Ανώτατου Δικαστηρίου και καλεσμένους από διάφορες πτυχές της Αμερικάνικης ζωής.
Ο Πρόεδρος Ομπάμα υπογράμμισε ότι σήμερα οι ΗΠΑ είναι καλύτερα από τότε που ανέλαβε την προεδρεία (πριν 5 χρόνια). Αναφέρθηκε ότι η αγορά ακινήτων σταθεροποιήθηκε και ότι σήμερα η Αμερική είναι στην πρώτη θέση και η Κίνα είναι δεύτερη σε ανάπτυξη.
Ζήτησε από τον υπουργό εργασίας και το Κογκρέσο να ανεβάσουν τον κατώτατο μισθό στα $10.50 την ώρα το ίδιο ζήτησε και από τους εργοδότες. Είπε ότι θα βοηθήσει εργοδότες που θα ακολουθήσουν τη γνώμη του. Αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό και ότι θα εργαστεί για να περάσει το νομοσχέδιο ακόμα ότι πρέπει όλοι οι Αμερικάνοι να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ότι στο πρόγραμμα “Obama Care” εγγράφονται περισσότεροι Αμερικάνοι.
Ακόμα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες έχουν φύγει από το Ιράκ και το ίδιο θα κάνουν και από το Αφγανιστάν μέχρι τέλος του χρόνου. Είπε “θέλω η Αμερική να είναι μπροστά στις επιστήμες, στην τεχνολογία, στην οικονομία και όχι στους πολέμους!
Στο εσωτερικό της χώρας είπε ότι θα γίνουν έργα και ότι η ηλιακή ενέργεια είναι κάτι που εξαπλώνεται σε όλη την χώρα ενώ τόνισε ότι η χώρα παράγει περισσότερο πετρέλαιο από πρώτα.
Κάπου στο τέλος παρουσίασε έναν λοχία που έμεινε ανάπηρος από εκρηκτικά που είχαν τοποθετηθεί στην άκρη του δρόμου στο Αφγανιστάν και ότι παρ' ότι ήταν σε “άθλια” κατάσταση το “πάλεψε” και μετά από πολλές εγχειρήσεις επανέρχεται σιγά-σιγά και ζήτησε από τον Αμερικάνικό λαό να μην το βάζει κάτω. Στο σημείο αυτό το ακροατήριο σηκώθηκε (ρεπουμπλικάνοι και δημοκρατικοί) και χειροκρότησαν τον λοχία και μαζί τα λόγια του Προέδρου.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου