Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη στον "δράκο της Πάρου"

viastis

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2014


Την καταδίκη του Πακιστανού "δράκου" της Πάρου αποφάσισε το δικαστήριο της Σύρου. Του επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη συν 25 χρόνια. Οι συγκλονιστικές καταθέσεις

Ποινή ισόβιας κάθειρξης συν 25 χρόνια επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Σύρου στον Αχμέτ Βακάς, που κακοποίησε βάναυσα την Μυρτώ το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο.
Πιο αναλυτικά, το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα, καταδικάζοντας τον σε ισόβια για τη ληστεία, κάθειρξη 18 ετών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, κάθειρξη 18 ετών για το βιασμό και τρεις μήνες φυλάκιση για την παράνομη εργασία. Επίσης, αποφασίστηκε με την αποφυλάκιση του να απελαθεί από τη χώρα.
Η δίκη έγινε σήμερα Τρίτη (28/01) υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και σε έντονα φορτισμένο κλίμα. Ο Πακιστανός δράστης αποδέχτηκε όλες τις κατηγορίες, ζητώντας και "συγγνώμη" από την οικογένεια του θύματος.
Η κατάθεση της μητέρα της 17χρονης, σήμερα, Μυρτούς ήταν σπαρακτική, με την διάλογο της με την κόρη της πριν την επίθεση να συγκλονίζει. Ακόμα και ο εισαγγελέας της έδρας λύγισε και δάκρυσε, προσπαθώντας να εμψυχώσει την μητέρα.
Στην απολογία του, ο Βακάς έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το ειδεχθές περιστατικό, δεχόμενος πληθώρα ερωτήσεων από τον πρόεδρο του δικαστηρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε γνωστή και η πραγματική ηλικία του. Είναι γεννημένος την 1η Ιανουαρίου 1991.
Πηγή: news247

Πηγή φωτογραφίας: syrostoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου