Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

«Ελάτε μετανάστες στις ΗΠΑ»

Έλληνες και Κύπριοι
Δηλώνει ο Αμερικανός γερουσιαστής Τσ. Σούμερ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για νέους επιστήμονες και αισιοδοξία ότι στην Ελλάδα «τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».
το νησάκι "Έλις", ιστορικός τόπος αποβίβασης μεταναστών στη Νέα Υόρκη
το νησάκι "Έλις", ιστορικός τόπος αποβίβασης μεταναστών στη Νέα Υόρκη
Ο κ. Σούμερ πρόσθεσε ότι, στο μεταξύ, με την έγκριση του νέου μεταναστευτικού νόμου «θα μπορούν να έρχονται στην Αμερική και Έλληνες για να εργάζονται και να στέλνουν χρήματα στο σπίτι τους», όπως είπε, επισημαίνοντας ότι στον ίδιο νόμο συμπεριλαμβάνεται εκτός από την Ελλάδα και η Κύπρος.
Ο ίδιος, είχε καταθέσει τροπολογία στον νέο μεταναστευτικό νόμο, ώστε να παρέχεται η δυνατότητα σε άνεργους νέους (π.χ. ειδικευμένοι επιστήμονες και εκπαιδευτικοί για διδασκαλία ελληνικής γλώσσας) να έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στις ΗΠΑ.

Ο κ. Σούμερ προέβη στην πιο πάνω δήλωση στο περιθώριο εκδήλωσης της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, το πρωί του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας), για να παρουσιαστούν οι δυο τελετάρχες της εθνικής παρέλασης της Ομογένειας, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου, στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου