Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Απεβίωσε ο πρώην Διευθυντής Ελλ. Παιδείας Νικόλαος Κλαδόπουλος

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2014

ΚλαδόπουλοςΤου Θεόδωρου Καλμούκου

ΒΟΣΤΩΝΗ. Απεβίωσε τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου σε ηλικία 87 ετών ο θεολόγος καθηγητής Νικόλαος Κλαδόπουλος, πρώην διευθυντής του Τμήματος Ελληνικής Παιδείας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, επί αρχιεπισκοπίας του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Βορείου και Νοτίου Αμερικής Ιακώβου, του οποίου υπήρξε εκ των πλέον στενών συνεργατών.
Ο αείμνηστος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 23 Απριλίου του 1926 και μεγάλωσε στη γειτονιά του Φαναρίου πλησίον του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ενώ όταν έφηβος έπαιζε ποδόσφαιρο στην γνωστή ποδοσφαιρική ομάδα Φενέρ Μπαχτζέ.
Σπούδασε Θεολογία στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Ερχόμενος στις Ηνωμένες Πολιτείες έκανε μεταπτυχιακές σπουδές σε Αμερικανικά πανεπιστήμια, ενώ έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα από την Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η διδακτορική του διατριβή με τίτλο, «η γνώσις του Θεού κατά τον Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη» ήταν για την εποχή της μία από τις καλύτερες Θεολογικές πραγματείες για το συγκεκριμένο θέμα περί της <γνώσεως και αγνωσίας του Θεού> στην γραμματολογία του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη.
Ο αείμνηστος Νικόλαος Κλαδόπουλος ήταν βαθύς γνώστης της ιστορίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου, καθώς επίσης και της εκκλησιαστικής βυζαντινής μουσικής, ενώ δίδαξε την Ελληνική γλώσσα σε Σχολεία της Αρχιεπισκοπής.
Το σκήνωμα του θα τεθεί σε κοινό προσκύνημα την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου από τις 2 έως τις 5 το εσπέρας και από τις 7 έως τις 9 το βράδυ στο νεκροπομπείο Frederick Funeral Home, 192 – 15 Northern Blvd. Flushing, New York. Η Νεκρώσιμη Ακολουθία του θα τελεστεί στον Αρχιεπισκοπικού Καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδος στο Μανχάταν 319 East 74 Street, New York, την Παρασκευή στις 11 π. μ. ενώ θα προηγηθεί προσκύνημα του σκηνώματος του από 10 έως της 11 στον Ναό.
Καταλείπει την σύζυγό του Μαρία-Γεωργία, τα παιδιά του Δρ. Χρήστο Κλαδόπουλο, Θεόδωρο και Μαρία Κλαδοπούλου, Αικατερίνη και Δρ. Αναστάσιο Μεγδάνη και τα εγγόνια του Γεώργιο, Νικόλαο, Αγγελική, Νικόλαο και Γεωργία.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου