Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Μητροπολίτης Κιλκισίου σε πιστή: «Λυπάμαι τον άνδρα σου στο σπίτι»

Απαθανατίστηκε σε βίντεο
Μητροπολίτης Κιλκισίου σε πιστή: «Λυπάμαι τον άνδρα σου στο σπίτι»

Δείτε σε βίντεο τον καυγά εν ώρα… Αγιασμού!

Ο ανορθόδοξος τρόπος που επέλεξε ένας άνδρας για να πιάσει τον Σταυρό σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό μιας γυναίκας από τους παριστάμενους προκάλεσαν το ξέσπασμα του μητροπολίτη Κιλκισίου, κ. Εμμανουήλ, κατά την τελετή του Αγιασμού των υδάτων στην λίμνη της Δοϊράνης, στις 6 Ιανουαρίου.
Πιο αναλυτικά, ένας άνδρας από τους πιστούς εκμεταλλευόμενος τα ρηχά νερά της λίμνης, πήγε περπατώντας από την όχθη στο σημείο που είχε πέσει ο Σταυρός για να τον πιάσει, την ώρα που περίπου δέκα άνδρες που βούτηξαν από βάρκες, προσπαθούσαν να πλησιάσουν τον Σταυρό κολυμπώντας και τρέχοντας.
Η κίνηση αυτή του άνδρα που τελικά έπιασε τον Σταυρό… περπατώντας, προκάλεσε θυμηδία στους παρευρισκόμενους, αλλά και εκνευρισμό τόσο στον μητροπολίτη, όσο και σε ορισμένους από τους παριστάμενους.
Όταν ο μητροπολίτης κ. Εμμανουήλ πήρε το λόγο για να σχολιάσει το γεγονός, μια από τις γυναίκες που βρίσκονταν εκεί, η οποία ήταν συγγενής με κάποιους από τους αδικημένους κολυμβητές, αν και επί της ουσίας συμφωνούσε με αυτό που πήγε να πει ο μητροπολίτης, θέλησε να βγάλει το… δικό της λόγο!

Ακούστε το διάλογο που ακολούθησε όπως απαθανατίστηκε σε βίντεο!Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου