Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Ο Αχιλλέας Μπέος υποψήφιος δήμαρχος Βόλου


Ο πρώην παράγοντας του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος

Με το σχεδιασμό Νέα Εποχή-Νέα Δυναμική - Διαβάστε το βιογραφικό που δημοσιεύτηκε στο συνδυασμό τού πρώην παράγοντα του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και τι αναφέρει για τη φυλάκισή του

Ο πρώην παράγοντας του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, είχε εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να ανακατευτεί με τα κοινά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση της πόλης του Βόλου.
Αυτό θα κάνει πράξη με τη σημερινή του ανακοίνωση, καθώς ο κ. Μπέος θα θέσει και επίσημα την υποψηφιότητα του σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο της πόλης «Αχίλλειον», στις 20:30.
Στο βιογραφικό του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του συνδυασμού Νέα Εποχή-Νέα Δυναμική αναφέρεται σε ολόκληρη την πορεία της ζωής του, κάνοντας αναφορά και σε όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2011.
Μεταξύ άλλων τονίζεται: «Το καλοκαίρι του 2011, με μια απαράδεκτη και καθόλα παράνομη πολιτική παρέμβαση, η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ τιμωρήθηκε με προσωρινό αφανισμό, από τον οποίο τόσο η ίδια όσο και κατ’ επέκταση η πόλη υπέστη μεγάλη οικονομική ζημία, ενώ εγώ με ένα σαθρό και προκατασκευασμένο κατηγορητήριο οδηγήθηκα μέσα από ρωμαϊκού τύπου τηλεοπτική φιέστα στη φυλακή».

Αναλυτικά το βιογραφικό του Αχιλλέα Μπέου
«Σύζυγος και πατέρας πέντε παιδιών της Αργυρώς, της Ευτυχίας, της Χριστίνας, του Νικόλα και του μικρού Αχιλλέα και εγώ ο ίδιος παιδί πολύτεκνης οικογένειας γεννήθηκα το έτος 1959 στο Βόλο, από όπου μετακομίσαμε με την οικογένειά μου στην Αθήνα και στη Νέα Σμύρνη, που πέρασα τα χρόνια της εφηβείας μου.
Στα χρόνια εκείνα, γαλουχήθηκα με τις αρχές και τις αξίες του πατέρα μου, που μου έμαθε ότι η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός και η οικογένεια είναι τα σημαντικότερα πράγματα στον κόσμο. Παράλληλα με έμαθε να αγαπώ τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την ομάδα της γειτονιάς μου, που μέσα στο γήπεδο της μεγάλωσα, τον Πανιώνιο.
Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, μετανάστευσα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου με μεγάλη επιτυχία δραστηριοποιήθηκα στις επιχειρήσεις εστίασης και θεάματος, δημιουργώντας  ένα σοβαρό οικονομικό υπόβαθρο, αρνούμενος όμως να αποδεχτώ την Αμερικανική Υπηκοότητα, διότι μου ζητήθηκε να δηλώσω ότι σε περίπτωση εμπλοκής των Η.Π.Α. με τη γενέτειρά μου, όφειλα να πάρω το μέρος τους.
Το έτος 1996 επέστρεψα στην Ελλάδα και ανέλαβα για πρώτη διοικητική θέση στην ομάδα του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης, διαγράφοντας μια εξαιρετική πορεία στην Α΄ Εθνική Κατηγορία, που κατέληξε στην έξοδό της στα ευρωπαϊκά κύπελλα, από όπου και αποχώρησα το έτος 2006, αρνούμενος να συμβιβαστώ, όπως δεν έχω πράξει ουδέποτε στη ζωή μου, με μερίδα φιλάθλων που ήθελαν τον Πανιώνιο ως μέσο βιοπορισμού και προσωπικής ανάδειξης.
Το έτος 2008 επέστρεψα στην πόλη που γεννήθηκα, αναλαμβάνοντας τη διοίκηση της μίας από τις δύο ομάδες της, αυτής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, με αποκλειστικό στόχο τη δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας, που εκείνη την εποχή όμως παράπαιε τόσο διοικητικά όσο και οικονομικά, το οποίο και κατάφερα με την αμέριστη συμπαράσταση των συνεργατών μου και του φίλαθλου κόσμου, καθώς όχι μόνο βγήκε από το αδιέξοδο που βρίσκονταν, αλλά διέγραψε μια εξαιρετική πορεία στην Πρώτη Επαγγελματική Κατηγορία της Ελλάδας και κέρδισε άξια την έξοδό της στην Ευρώπη.
Το καλοκαίρι του 2011, με μια απαράδεκτη και καθόλα παράνομη πολιτική παρέμβαση, η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ τιμωρήθηκε με προσωρινό αφανισμό, από τον οποίο τόσο η ίδια όσο και κατ’ επέκταση η πόλη υπέστη μεγάλη οικονομική ζημία, ενώ εγώ με ένα σαθρό και προκατασκευασμένο κατηγορητήριο οδηγήθηκα μέσα από ρωμαϊκού τύπου τηλεοπτική φιέστα στη φυλακή.
Πιστός στις αρχές με τις οποίες μεγάλωσα, χειρίζομαι όλες τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, εργαζόμενος ακούραστα, ευσυνείδητα και υπεύθυνα, χαίροντας ιδιαίτερης εκτίμησης και σεβασμού ακόμα και από τους αντιπάλους μου, αγωνιζόμενος με πάθος απέναντι σε όλους εκείνους, που σε όλες τις εκφάνσεις των κοινωνικών δραστηριοτήτων προσπαθούν να αποκομίσουν ευκαιριακά οφέλη για ίδιο όφελος, αδιαφορώντας για το κοινωνικό σύνολο».
Πηγή: Πρ/ωτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου