Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

Κασιδιάρης και Παναγιώταρος υποψήφιοι σε Αθήνα και Αττική

Κασιδιάρης και Παναγιώταρος υποψήφιοι σε Αθήνα και Αττική Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, 2014

ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ»

Τις υποψηφιότητες του Ηλία Κασιδιάρη για το Δήμο Αθηναίων και του Ηλία Παναγιώταρου για την Περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσε η Χρυσή Αυγή σε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε «ότι όσα ψέματα και να πουν, όσες παρανομίες και να κάνουν, θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ακόμα και μέσα από τη φυλακή», και έκανε την πρόβλεψη ότι «η Χρυσή Αυγή θα είναι η πρώτη δύναμη στην Αθήνα». Ανέφερε, μάλιστα, ότι σε αυτήν την περίπτωση «θα έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία, δήμαρχος πρωτεύουσας χώρας να εκλέγεται μέσα από τη φυλακή».
Σχετικά με το πρόγραμμα του για την Αθήνα, ο υποψήφιος δήμαρχος ανέφερε ότι «πρώτη κίνηση θα είναι ο λογιστικός έλεγχος στα οικονομικά του Δήμου». Σε ό,τι αφορά την καταπολέμηση της φτώχειας ανέφερε ότι θα οργανώσει δίκτυο κοινωνικών παντοπωλείων και κοινωνικών ιατρείων «για τους Αθηναίους πολίτες, αλλά όχι για τους λαθρομετανάστες που έχουν έρθει στην Ελλάδα για να εγκληματούν» καθώς και ότι στόχος είναι να μην υπάρχει κανένας άστεγος στο Δήμο Αθηναίων, καθώς υπάρχουν τόσα άδεια κτήρια «τα οποία τα λυμαίνονται συμμορίες λαθρομεταναστών».
Ο κ. Κασιδιάρης δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι θα αναπτύξει και υπηρεσία προστασίας για τα αδέσποτα ζώα, υποστηρίζοντας ότι στο 6ο Διαμέρισμα δεν κυκλοφορούν αδέσποτα και «αυτό δεν είναι γιατί ο Καμίνης έχει κάνει έργο αλλά γιατί τα τρώνε οι λαθρομετανάστες». Σε ό,τι αφορά τα ζητήματα ιστορίας και πολιτισμού ο κ. Κασιδιάρης υποστήριξε ότι «ναι, είμαστε οι καλύτεροι, όχι γιατί είμαστε κάτι περισσότερο από τον απλό πολίτη, αλλά γιατί δεν είμαστε ανθέλληνες, όπως είναι όλοι οι άλλοι, όλα τα υπόλοιπα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου».
Ο Ηλίας Παναγιώταρος επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στο πολιτικό προσωπικό της χώρας και διατύπωσε την άποψη ότι «οι προφυλακίσεις βουλευτών της Χ.Α. αποτελούν ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής». Στο ίδιο πνεύμα, ο κ. Κασιδιάρης μίλησε για «αληταράδες» και «ρεμάλια» της «αντεθνικής διακυβέρνησης της χώρας» και κάλεσε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να «κατεβάσουν» ως υποψηφίους για το Δήμο Αθηναίων τους κύριους Δένδια και Παπαδημούλη αντίστοιχα «για να γίνει πραγματική ιδεολογική αντιπαράθεση, να τους δούμε στα ίσια, με πολιτικά επιχειρήματα, να γίνουν ντιμπέιτ, να γίνει διάλογος. Όχι στέλνουμε την αντιτρομοκρατική και σας βάζει χειροπέδες. Να δούμε ποιος είναι αυτός που λέει την αλήθεια και ποιος είναι αυτός που δεν έχει να πει τίποτα».
Τέλος ο εκπρόσωπος Τύπου της Χ.Α. υποστήριξε ότι οι πολίτες πρέπει να εμπιστευτούν τη Χρυσή Αυγή γιατί έχει αποδείξει ότι έχει χρηστή διοίκηση, απορρίπτοντας τη φημολογία περί χρηματοδότησης από εφοπλιστές, λέγοντας χαρακτηριστικά «ε λοιπόν δεν μας τα χώνει κανείς».
Επίσης ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Κεντρικού, Βορείου και Δυτικού τομέα Αθηνών καθώς και Ανατολικής και Δυτικής Αττικής. Ειδικότερα, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Αττικής θα είναι ο Παύλος Κτιστάκης, Δυτικής Αττικής ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, Ανατολικής Αττικής η Ευγενία Χρήστου (σ.σ. σύζυγος του προφυλακισμένου βουλευτή της Χ.Α. Γιώργου Γερμενή), Βόρειου τομέα ο Ανδρέας Φωτόπουλος και Δυτικού τομέα ο Ευάγγελος Μπαρμπούρης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου