Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Ο Κώστας Μήτρογλου ένα βήμα από τη μεταγραφή στη Φούλαμ

Για 15 εκατομμύρια ευρώ

Εφόσον ολοκληρωθεί η αγορά του Κώστα Μήτρογλου, ο Ελληνας φορ θα γίνει η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Φούλαμ.
Πρώτος παραμένει ο Στιβ Μαρλέ, τον οποίο η Φούλαμ αγόρασε -ούσα στη δεύτερη κατηγορία- από τη Λιόν 17,6 εκατομμύρια ευρώ, δεύτερος είναι ο Αντι Τζόνσον που η μεταγραφή του από την Εβερτον κόστισε 13,3 εκατομμύρια ευρώ και τρίτος ο Εντγουϊν Φαν ντερ Σάαρ που πήγε από τη Γιουβέντους στη Φούλαμ έναντι 10,3 εκ. ευρώ.
Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μήτρογλου τότε -πάντα βάσει του ποσού των περίπου 15 εκ. ευρώ που ακούγεται- θα γίνει η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή για τον λονδρέζικο σύλλογο και παράλληλα μία από τις ακριβότερες μεταγραφές Ελληνα ποδοσφαιριστή σε ομάδα του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου