Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχθώ να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων» φέρεται να είπε ο υπουργός Υγείας

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2014

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχθώ να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. Τώρα που περιμένω και δεύτερο παιδί να τρέχω για δήμαρχος;». 
Αυτά φαίνεται να είπε ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης στον σύμβουλό του κ. Αθανάσιο Πλεύρη το βράδυ του Σαββάτου όταν πήγαν να δειπνήσουν στο «Prime Grill» στο Νέο Ψυχικό. 

Πάντως, όπως γράφει ο «Βηματοδότης», οι συναντήσεις Γεωργιάδη και Πλεύρη έχουν πυκνώσει τελευταίως και οι λόγοι είναι δύο: Πρώτον, ο κ. Πλεύρης είναι δικηγόρος του κ. Γεωργιάδη στην υπόθεση Καμμένου και, δεύτερον, ο κ. Πλεύρης είναι ο πρώτος επιλαχών στην Α' Αθηνών. 
Συνεπώς, αν εκλεγεί δήμαρχος Αθηναίων οποιοσδήποτε γαλάζιος βουλευτής από την Α' Αθηνών εισέρχεται αυτομάτως στη Βουλή. 

Στο δείπνο και η Εύα Καϊλή

Ο «Βηματοδότης» αναφέρεται και στο δείπνο με μπριζολάκια στο Νέο Ψυχικό, αλλά και στην  παρουσία της Εύας Καϊλή και της αδελφής της.
Το δείπνο το οποίο διοργάνωσε ο σύμβουλος του υπουργού κ. Πλεύρης, ήταν μία άτυπη συνεδρίαση γιατρών, μεγαλογιατρών, φαρμακοβιομήχανων και φαρμακέμπορων.
Προσκεκλημένες ήταν και οι αδελφές Καϊλή (Εύα και Μανταλένα). Τώρα θα πείτε τι γυρεύουν οι αδελφές Καϊλή με φαρμακοβιομήχανους και μεγαλογιατρούς; Κάποιος από το τραπέζι έλεγε ότι τους δίνουν συμβουλές επικοινωνίας. Ας είναι. Πρόβλημα όμως δημιουργήθηκε όταν ο υπουργός διαπίστωσε ότι η Εύα δεν κάθησε στο τραπέζι του και στη θέση της κάθησε, η αδελφή της Μανταλένα. Το θέμα το έλυσε ο κ. Πλεύρης αλλάζοντας την χωροταξία. Έφαγαν μπριζολάκια και λουκάνικα (και η Εύα σαλάτα). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου