Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Συνάντηση του δημάρχου Θύμιου Κοτζιά με δημοσιογράφους του "Russia 24"

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου, 2014

rosoi2

Μεγάλο ενδιαφέρον των Ρώσων για την Αρχαία Ολυμπία λίγες ημέρες πριν την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σώτσι

Δημοσιογράφους ενός από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της Ρωσίας του καναλιού «Rusia 24» υποδέχτηκε στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας , την περασμένη Τρίτη ο δήμαρχος της πόλης κ Ευθύμιος Κότζιας, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σώτσι.

Το Ρώσικο τηλεοπτικό συνεργείο συνοδευόμενο από στελέχη του γραφείου του ΕΟΤ της Ελληνικής Πρεσβείας στην πόλη της Μόσχας, πραγματοποίησε γυρίσματα στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας καθώς και στον αρχαιολογικό χώρο, σε μία προσπάθεια ενημέρωσης των Ρώσων πολιτών για τον τόπο όπου γεννήθηκαν οι ιδέες του Ολυμπισμού και του αθλητισμού.
Οι Ρώσοι δημοσιογράφοι, μέσα από τις ερωτήσεις τους προς τον δήμαρχο της Αρχαίας Ολυμπίας κ Θύμιο Κοτζιά επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την τελετή αφή της Ολυμπιακής Φλόγας καθώς και για την σύγχρονη ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.
 
«Η ώρα την Ολυμπίας»
Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος της Αρχαίας Ολυμπίας κ Θύμιος Κοτζιάς αναφέρθηκε στην έντονη σημασία των μηνυμάτων ειρήνης και συναδέλφωσης των λαών, που πρεσβεύει διαχρονικά η Αρχαία Ολυμπία, ενώ απεύθυνε έκκληση προς όλη την υφήλιο έστω και για μερικά λεπτά της ώρας να σταματήσουν οι εχθροπραξίες και να επικρατήσει παγκόσμια ειρήνη.
Επίσης ο κ Κοτζιάς δοθείσης της ευκαιρίας αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα για τις προτάσεις αλλαγής του τελετουργικού αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες νέων του 2014 στην πόλη Nanjing της Κίνας επισημαίνοντας ότι θεωρείται αδιαπραγμάτευτη οποιαδήποτε αλλαγή αφού η Ολυμπιακή Φλόγα που ανάβει στον ιερό χώρο της Ολυμπίας, είναι αυτή που προσδίδει το πανανθρώπινο κύρος στους Ολυμπιακούς θεσμούς, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει χαρακτηρισμός αγώνων ως Ολυμπιακών χωρίς την Ολυμπιακή Φλόγα.

Πηγή: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου